30 Ekim 2014 Perşembe

Son Dönem Favorilerim

Merhabalar,
Son dönem en fazla kullandığım ürünleri paylaşmak istedim bugün.





Rimelle başlayayım anlatmaya.Oriflame The One serisinin rimeli bu aralar elimden düşmüyor.Yine aynı serinin eyelinerı ve Maybelline master smokey kalemi en çok kullandığım ürünler. Özellikle eyeliner kalıcılık konusunda gerçekten çok başarılı.Kalem eyeliner kullanmada pek başarılı olmadığım için bu ürünü elim alışsın diye sık kullanmaya çalışıyorum.
Wet'n Wild Walking On Eggshells farların renkleri günlük makyajda çok güzel oluyor.Makyajı geceye taşımak istediğimde de elim hemen yine The One serisinin füme gri krem farına gidiyor.Füme gri gölgeyle makyajım geceye hazır oluyor.
Eğer acelem varsa ve hemen gözüme birşeyle sürüp çıkmak istiyorsam Avon jel eyeliner en büyük kurtarıcım oluyor.Garip bir insan olduğumu kabul ediyorum :) Kalem eyeliner ile zorlanırken jel eyelineri fırçayla kullanmak daha kolay geliyor bana :))
En son bayram indirimden bu sefer dayanamadım ve The Balm Hot Mama allığı alıverdim.Bu ara sürekli bu allığı kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum :) Rimmel 3 in 1 bronzer da benim iyi ki almışım dediğim bir diğer ürün.Hem allık hem far hem bronzer olarak sürekli elimin altında.En sık kullandığım rujlar da bu aralar Wet'n Wild Rose -bud rengi ve Estee Lauder Plum Lilac nude tonlu ruj.Wet'n Wild mat bir ruj ve dudaklarımı ne yazık ki kuruttu.Mutlaka bir lip balmla kullanıyorum.Yves Rocher hindistan cevizli lip balm sürekli çantamda ve kurutan rujlarda da önce bu balmı kullanıyorum.
Bu aralar elimden düşmeyen son ürünümde Maybelline baby lips şeftali rengi.Dudaklara çok hafif renk veriyor bu balm.Nemlendirmesi fena değil ama ne yazık ki kalıcı da değil.Yine de severek kullanıyorum baby lipsi :)
Benim son dönem favorilerim bunlar.Sizin favorileriniz neler ?

Görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan:) valla ben yaşım gereği makyaj ancek 40 yılda bir önemli bir yere gideceksem yapıyorum o da biraz ruj, belki rimel vs. ama her gün cildimi nemlendirmem şartı çok kuru çünkü, bütçeme uygun ne bulursam alıyorum:))))çok ünlü markaların benim yaşım için ürünleri çok pahalı yanına bile yaklaşılmıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o yaş dediğin bende de var :))) Ama seviyorum makyajı.Bazen hergün hiç sıkılmadan makyaj yaparım bazen haftalarca yüzüme nemlendirici dışında birşey sürmem.Ben de nemsiz ciltler klubü daimi üyesi olarak fiyat konusunda sana katılıyorum.Doğal ürünlerle çözüm buldum diyebilirim ama :))

      Sil
  2. oriflame ayy dün bizim apartmanda toplantı yaptılar yaaa allam bi de zorla çağırdılar yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorlama olunca insan alacağı varsa da almaz.Bunu bir öğrenseler onlar da rahat etsin biz de rahat edelim.Bu ev toplantıları da yeni miymiş ilk defa duydum :)))

      Sil
  3. Oriflame the one serisi çok güzel wet n wild farlarını da çok seviyorum keşke ambalajları daha kaliteli olsa blogum da çekilişim var hepinizi beklerim http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil