14 Ekim 2014 Salı

Mim

Merhabalar ,
Uzun zamandır mimlenmiyordum.Sevgili Soslu Badem beni mimlemiş.Bana da cevaplamak düştü bu mimi :))



Bu aralar hayatında neler oluyor , seni nasıl etkiliyor bu olaylar ?

Uzun zamandır hayatımda bir değişiklik yok.Bu durum epey olumsuz etkiliyor beni.Sıkıldım bu rutin hayatımdan.Az biraz heyecan , az biraz atraksiyon be evren :))

Hayatın senin için ne kadar önem arz ediyor ?

Bencil biri olmayı bazen çok istiyorum.Bencilce sadece ben demeyi bilmeyi de çok isterdim.Hep başkaları için yaşıyormuşum gibi geliyor bazen.Bu yüzden de son zamanlarda isyanlardayım.Haluk Sezai gibi isyyaaaaannn diye bağırasım var :))))

Kendini bir kenara çekip düşündüğün olur mu ?

Geceleri yastığa başımı koyduğum an kendimle kaldığım anlardan biridir.Bazen uykusuz geceler , bazen de fazla düşünmemek için uykunun kollarına akmak için uygun bir mekan.

Nefret ettiğin bir alışkanlığın var mı ?

Kontrol manyağı olmam.Herşeyi elbette sadece ben bilmiyorum ama bensiz bir şey yapıldığında ( iş vs gibi ) huzursuz oluyorum saçma bir şekilde.

Bu hafta neler yaşadın ?

Koşturma , koşturma , koşturma.Havaların bir anda soğuması bana pek iyi gelmedi.Malum yazlıklar kalkmalı kışlıklar çıkmalı ; çıkarkende ütülenmeli.İmdaaatttt :))) Neyse ki arada spora kaçıyorum da ütü peşimden gelmiyor :))

Hayat ?

Hayat denen salıncakta bir o yana bir bu yana :)) Bu şarkıyı hatırla mısınız ? Ben bir Ahu Tuğba filminde duymuştum çookk eskiden.Hayat denilince aklıma geliverdi.Ama hayat tek kullanımlıktır ve dikkatli kullanılmalıdır.Reenkarnasyon varsa bile her hayatı bir kere yaşıyoruz.Anı kaçırmayalım.

Son zamanlarda bir değişikliğe uğradığını düşünüyor musun ?

Bu yıl yeni bir yaş döngüsüne başladım.Bu yeni döngüyle birlikte kendi iç hesaplaşmam daha da derinleşti.Yaşım büyüdü ( büyümese iyiydi aslında ) yaşımla birlikte ruhumda büyüdü.Ruhumdaki yaralar yavaş yavaş kapanmaya başladıVe umuyorum ki yeni başlangıçlar çok yakınımda ama sanırım az biraz daha zamanı var.Beklemedeyim evren :))

Hayattan beklentin neler ?

Fazla klasik olacak belki ama huzur.Sonra sağlık.Sevmek ve sevilmek.Çok şey mi istedim senden evren.Beni duyuyor musun evren :)))

Soruları cevaplarken biraz iç dökme gibi oldu ama çok keyif aldım.Soslu Badem'e mim için teşekkürler.
Ben de canım arkadaşım Kelebek Etkisi , sevgili Leopar Delisi Gizem'imi , cici bloggerımız Sedef'i , sevgili Sertaç'ı ve yapmak isteyen herkesi mimliyorum.

Görüşmek üzere...



18 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş :) en kısa zamanda cevaplıcam :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimlediğin için teşekkür ederim canım :))

      Sil
  3. canım teşekkürler mimi temizlik yaparken arada hemen cevapladım çok iyi geldi bana uzun bir iç dökme yazısı oldu okumak istersen http://kelebeketkisi39.blogspot.com.tr/2014/10/mimmmmmmmmmmmmm.html
    bu arada evren inşallah ikimizinde sesini duyar ve isteklerimizi yerine getirir öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen okuyorum senin iç dökmeni de canım :)) İnşallah ikimizin de tüm istekleri gerçekleşsin hayırlısıyla yüreği güzel arkadaşım :)

      Sil
  4. ne güzel söylemişsin anı kaçırmayalım diye.
    Her gün son günümüzmüş gibi yaşamak lazım ama olmuyo işte :)
    Yeni başlangıçlar,sağlık,huzur,sevgi.. Herşey gönlünce olsun tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçenlerde bir söz okudum.Herkes ölecek yaştadır , diyordu.Bu bilinçle yaşamaya başlasak ne anı kaçırırız ne de boş hırsla başkalarının kalbini kırarız.
      Allah hepimizin gönlüne göre versin .

      Sil
  5. Sevgili...... (ismini bilmiyorum) Beni de mimlediğin için çok teşekkür ederim.Mim'i cevapladım.Umarım beğenirsin. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette beğenirim :) Teşekkür ederim cevapladığınız için.

      Sil
  6. Huzur, sağlık, sevmek, sevilmek hiç de çok şey değil. En önemli şeyler. Bu arada sanırım ben de kontrol manyağıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o manyakliktan bir kurtulsam cok rahat edecegim kendi adima ama zor :))) Tum bunlar tipik oglak oldugum icin olabilir mi acaba :))))

      Sil
    2. !!! Ben de oğlak burcuyum (5 ocak) burçlara pek inanmazdım şimdi tereddütteyim :))

      Sil
    3. Bazı özellikler o kadar tutuyor ki ben de inanmazken acaba mı demeye başladım.Bu inanmamamız da burcumuzun özelliğiymiş :)) Ben aralık oğlaklarındanım.

      Sil
    4. bir oğlakda burada , bende pek normal sayılmam :)

      Sil
    5. Yoooo en normal burç biziz ama Bademim :)))))))))

      Sil
    6. normal derken :)))))))))))

      Sil
    7. en normal diyeyim sen anla beni :)))))))

      Sil