12 Ekim 2014 Pazar

Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi

Merhabalar ,

Bugün sizlere yaklaşık 20 gündür kullandığım bir bakım kreminden bahsedeceğim.Ayak bakımı konusunda benim kadar takıntılıysanız bu krem sizin de ilginizi çekecektir.Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi bugünkü konuğum :)) Bu yazımda size firmayı uzun uzun anlatmıştım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harmolance



Biz kadınların ayaklarıyla ilgili en büyük sorunu sanırım kuruluk ve topuk çatlakları. Kış aylarında çoraplar içinde kalan ayaklarımız hızla kurumaya maruz kalabiliyor ve genellikle bu aylardaki ihmal edilen ayak bakımı ,çok sıkıntılı, çirkin görünümlü kuru ve çatlak ayaklara neden olabiliyor . Yaza doğru ‘ayaklar fora’ dendiğinde,  paniklemeye başlıyoruz.Yaz aylarında yazın açık ayakkabılar , terlikler giydiğimiz için ayak bakımı çok daha fazla önem kazanıyor.Çünkü ayaklarımız yazın suyla, kumla, havayla yoğun temastan dolayı çok daha da fazla kuruyor.Harmolance ayak ve topuk bakım kremi içeriğinde bulunan salisilik asit ,doğal bitki özleri ve yağlarla ( avakado yağı , zeytin ve badem yağı ) ayakları yumuşatıp sertleşmiş dokudan kurtulmamıza yardımcı oluyor.Topuk çatlakları eğer önlemi alınmazsa çok daha ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.Çatlaklar zamanla derinleşebilir ve buralara yerleşen mikroplar yüzünden enfeksiyon yaşanabilir.Salisilik asit çatlakları giderme ve önlemede ; ayrıca mikrop kapmasını engellemede çok önemli bir madde.Kalınlaşmış deri tabakasını yumuşatmaya ve topuk çatlaklarını düzeltmeye tamir etmeye yarıyor.Bitki özleri ve yağlar da ayağın nemini sağlıyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harmolance


Ayak bakım kremlerinde bana göre en sıkıcı sorun ayaklarımın vıcık vıcık yağ olması.Hele ki yazın hiç çekilmiyor.Bu yüzden sadece geceleri yatmadan önce sürerdim ayak bakım kremlerini.Harmolance kremde böyle bir sorun yaşamadım.Sürer sürmez emiliyor ve hiçbir yere bulaşmıyor.Bence en büyük artısı bu. Kışın soğuğunda ise, ayak kremini sürdükten sonra çorap giyilene kadar ayaklarımız üşüyor, ama Harmolance ayak ve topuk bakım kremi hemen emiliyor, çoraplar çok çabuk giyilebiliyor.
Kremi ilk kullanmaya başladığımda ayaklarıma hiçbir bakım uygulamadım.Ne ponza taşı , ne ayak törpü yaptım ayaklarıma.Günde iki kere uyguladığım ayaklarım bir hafta içinde yumuşacık oldu.İkinci hafta biraz bakım yaptığım ayaklarıma uyguladığımda sonuç daha iyiydi.Özellikle başparmaklarımın altındaki sert doku şu an tamamen bitmese de öncesine göre oldukça yumuşak.Kremi kullanmaya devam ettikçe bu sert dokunun tamamen bitmesini umuyorum.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harmolance


Kremi bazen sürmeyi unutsam da ayaklarım nemini koruyor.Bu etkiyi çok sevdim.Topuklarınızda çok çatlak varsa günde 3 kere de kullanabilirsiniz kremi.Ben sabah ve akşam olmak üzere iki kere uyguladım.Eğer açık yara varsa iyileşene kadar kullanmamanız daha uygun olur.Kremin içeriği de bu şekilde.



Eğer Harmolance Ayak ve Topuk bakım kremi ilginizi çektiyse firmanın internet sayfasından satın alabilirsiniz.100 ml'lik kavanozda satılan ürünün fiyatı 59 TL.
Firmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve alışveriş yapmak için internet adresini ziyaret edebilirsiniz.


*Ürün Candid Firması tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlardır.

Görüşmek üzere...







2 yorum: