25 Ekim 2014 Cumartesi

Doa Kozmetik Güneş Koruyucu Cilt Kremi

Merhabalar ,
Yaz bitti ama ben gibi yaz - kış güneş kremi kullanıyorsanız bu krem sizin de ilginizi çekecektir.Bu yaz başı denemekten ne çıkar diyerek almıştım bu güneş kremini.

Buralı Olmayanlar Lokali-Doa


Açıkçası çok umutlu değildim bu kremden.Çünkü güneş kremleri konusunda pek bir şansızım.Kimi cildimi yağlandırıp sivilce yapar , kimi de alerji.Memnun kaldım dediğim çok terlediğim için gözüme kaçar gözümü açamam gibi hikayeler çok ben de :)) Mesela 3 - 4 sene önce asla alerji yapmaz denilen ünlü ve pahalı bir markadan aldığım güneş kremi yüzünden 2 aya yakın tedavi görmek zorunda kalmıştım.Yüzüm tüp patlamış gibi kıpkırmızıydı.Bu durumun bana avantajı da oldu ;  o zamanki müdürüm beni o şekilde görmek istemediği için zorunlu izin vermişti bana :))
Bu kadar olumsuz deneyimden sonra korkarak aldığım bu güneş kreminde şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım şaşırtıcı derecede :)
Kremi sürdüğümde sanki yüzümü ıslatmışım da suyu emmiş gibi bir his oluyor.Ama cildimde hiç ıslaklık kalmıyor.Çok hafif bir krem. Cilt tarafından anında emiliyor ve ciltte hoş bir matlık bırakıyor.Bunun sebebi ürünün su bazlı olması.% 87 ,5'i sudan oluşuyormuş. Doa Kozmetiğin yazdığına göre 25 koruma faktörüne sahip bir ürün.Ama makyaj altına uygulandığında üzerine sürülen ürünlerle faktörü daha da artıyormuş.Yoğun nemlendiren bir güneş kremi gibi düşünmeyin , yaz aylarında bile kremi uyguladıktan sonra üstüne mutlaka nemlendiricimi sürüyordum.

Buralı Olmayanlar Lokali-Doa

Güneş lekelerine sahip bir insan olarak yazın en büyük sıkıntım yeni lekelerin oluşması ve varolan lekelerin de koyulaşması.Bu kremi kullandığım süre boyunca yeni lekelerim oluşmadığı gibi diğer lekelerimde koyulaşma da çok fazla yaşamadım.
Pompalı plastik bir ambalajı var.Pompası ilk kullanımlarda ne yazık ki çalışmıyor.Kapağını açarak kullandım ilk başlarda.Ürün biraz azalınca pompa çalışmaya karar verdi :)) Bendeki şişede mi böyle oldu yoksa geneli mi böyle bilemiyorum.
Ürünü ve  içeriğini Doa Kozmetik uzun uzun anlatmış.Okumak isterseniz :

Görüşmek üzere...




2 yorum:

  1. ilgilenenlere sölüyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de kullanabilirsin bu kremi hatta kullanmalısın.Güneşin etkileri cinsiyet ayırmıyor :)))

      Sil