19 Eylül 2014 Cuma

Harmoni ve Balans ; Harmolance

Merhabalar ,
Bugün size yeni bir firmadan bahsedeceğim.1997 yılında bir tıp doktoru ve kimya mühendisi tarafından kurulan Candid Firması özellikle kadınları düşünen bir yapıya sahip.Biz kadınların her dönemi sıkıntılı geçebiliyor.Özellikle ergenlik , hamilelik , doğum sonrası , menopoz dönemleri ve her ay yaşadığımız menstrüasyon sıkıntılarımız.Ahh ne zor kadın olmak ama bir o kadar da özel.Ve her birimiz her dönemimizde kendimizi özel ve güzel hissetmek isteriz.Harmolance biz kadınlara bunu vaadediyor.İsmi gibi biz kadınları uyum ve denge içinde hissetmemizi sağlıyor ürünleriyle.





Firmanın oldukça ilginç ürünleri var.Özel patentli teknolojiyle üretilmiş gecelik ve pijama takımları.Mesela menopoz döneminde ve doğum sonrası bazı kadınların yaşadığı sıcak basmasında serin tutma , ya da çok üşüyorsanız sıcak tutma özelliğine sahip bu gecelik ve pijama takımları.


Gıda takviyeleri de üretiyor firma.Yine biz kadınların özel durumlarına yönelik ürünler olmasına rağmen ihtiyaç duyan herkes kullanabilir.Özellikle Omega 3 ve D Vitamin takviyesi benim ilgimi çekti.


Firmanın ürünlerinden en çok ilgimi çeken Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi oldu.Ayak bakımı konusunda takıntı derecesinde olduğumu söylersem abartmış sayılmam kesinlikle.Bu ürünü de oldukça merak ediyorum.


Önümüzdeki günlerde Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremiyle ilgili yorumlarımı da sizlerle paylaşacağım.Candid Firmasının ürünleri sizin de ilginizi çektiyse detaylı bilgi için internet sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.Ayrıca Twitter , Facebook gibi sosyal medya hesaplarında çeşitli yarışmalar düzenliyorlar.

Görüşmek üzere...




2 yorum:

  1. yazını zevkle okudum canım çekilişimi de belirttiğin için çok teşekkürler çok öptüm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim çünkü senin beğenmen benim için çok önemli :)

      Sil