23 Eylül 2014 Salı

Fikri Mühim Tropicana Kampanyası



Merhabalar ,
Yeni bir Fikri Mühim hediyesiyle haftaya başladım.Hediyelerle haftaya başlamak keyifliymiş.Kargoyu açtığımda daha da keyiflendim.Çok şık bir sunumla gönderilmiş meyve suları.

Buralı Olmayanlar Lokali


Şık bir sandık içinde 1 lt şeftali nektarı , küçük kutuda vişne suyu ve kayısı nektarı geldi.Şık sunum meyve suyu sevmeyen beni bile cezbetti.Bir sandık dolusu meyve göndermiş Tropicana bizlere :) Ve bu sandık içine makyaj malzemeleriyle doldurmak için odamdaki yerini aldı :)

Buralı Olmayanlar Lokali

Tropicana 1947 yılında kurulmuş ; 1998 yılında PepsiCo firmasına geçmiş.Markanın en çok hoşuma giden düşüncesi her meyveyi yetiştiği bölgeden alıp kullanmak.Bursa şeftalisi , Afyon vişnesi , Malatya kayısısı , Silifke çileği , Antalya narı gibi.

Buralı Olmayanlar Lokali

Bu sabah kahvaltımı Tropicana şeftali nektarıyla birlikte yaptım.Normalde meyve sularının hiçbir çeşidiyle aram iyi değildir.Hazır ya da taze sıkılmış olması farketmiyor.Nedense bana çok şekerli gelir meyve suları ve mutlaka sulandırarak içerim.Ama Tropicana bana o kadar şekerli gelmedi.Oldukça koyu kıvamlı bir şeftali nektarıydı.Sanki şeftaliyi blendırdan geçirip bardağa koymuş gibi.Ev ahalisi tarafından da olumsuz yorum gelmedi Tropicana için.
Gelen pakette 10 tane de % 50 indirim kuponu var.Bir kısmını arkadaşlarıma hediye edeceğim , bir kısmını da denemek istediğim Tropicana çeşitleri için kullanmayı düşünüyorum.
Meyve suyu tüketmeyi seviyorsanız , doğal olsun tadı taze sıkılmış gibi olsun diyorsanız Tropicana meyve sularına bir şans vermelisiniz.

Siz de böyle güzel kampanyalardan haberdar olmak isterseniz :


Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder