24 Eylül 2014 Çarşamba

Çekiliş Kazanmak Çok Güzel :))

Merhabalar ,
Yine yeniden bir çekiliş kazanma haberiyle buradayım :)) Sevgili Leopar Delisi blogunun sahibi Gizem'in düzenlediği çekiliş kazandım.Kargom dün geldi.



Sevgili Gizem kutu kutu pense gibi sapasağlam sarmış sarmalamış paketi.Açtıkça açtım kutuları büyük bir heyecanla.Ama yeğenlerim benden daha çok heyecanlandılar bu paketin açılışına :))



Ve işte hediyelerim.Buz mavisi bikinim , hediye gelmeseydi alıp almamak konusunda tereddüt yaşadığım Maybelline Baby Lips ( peach kiss ) ve Bebak kakaolu güneş sonrası sütü.Gelecek yaza hazırım anlayacağınız :)))
Sevgili Gizem'e bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.Gizem 'in blogunu da mutlaka ziyaret etmelisiniz.Modaya dair güzel şeyler paylaşıyor.
Gizem'in blogu için gzmgdr.blogspot.com.tr sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.

Son olarak şansımı size bulaştırmak istiyorum.Canım arkadaşım Kelebek Etkisi bir çekiliş düzenliyor.Katılmak isterseniz tık tık

Görüşmek üzere...

12 yorum:

  1. Güle güle kullan hediye almak güzel oluyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel birşey.Darısı başınıza olsun :))

      Sil
  2. Garantiye almalıydım korunmaları için tabii buarada paketlemeyi biraz abartmış olabilirim ama olsun sağsalim eline ulaştılar hehehe :) Hepsini güle güle kullan canım. :) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kibar ve zarif kargocularımızı düşününce sağlam paketlemen hiç de abartı değildi :))
      Tekrar teşekkür ederim canım :))

      Sil
  3. bebeğim güle güle kullan hediyelerini benim çekilişide duyurmuşsun çok çok teşekkürler canım benim iyi ki varsın inşallah daha nice hediyeler alırsın öptüm seni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sen de iyi ki varsın.Yine aynı anda çekiliş kazanmışız , ikimizin de her anlamda şansı daim olsun.Herkes güzel çekilişler kazansın :))

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan tatlım. Şanslısın sen bu çekilişler konusunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım , darısı sana olsun :) Şansım sonradan açıldı tam açıldı :))

      Sil