8 Eylül 2014 Pazartesi

Bu Aralar Ben

Merhabalar ,
Bu yaz pek bir tembeldim bloguma yazmak konusunda.Ama blog dışında tembellik yapmadım.1 ay önce spora başladım.Aslında evde de düzenli yaptığım zaman sonuç alıyordum ama işte işin özü düzenli yapmak.Bir spor salonuna üye olunca bir şekilde zorlayıp gidiliyor.
Bolca gezdim tozdum.Ama ne yazık ki Ankara içinde oldu bu gezmeler.Kendime alışveriş yapmayacağım sözü vermem rağmen her zaman ki gibi bu sözü tutamadım.Kendime yeni ciciler aldım.

Buralı Olmayanlar Lokali


 Rimmel 3 in 1 shimmering bronzer , Maybelline jel eyeliner ( mavi ) , Loreal jel eyeliner en son aldıklarım.Bu 3 güzelliğin indirimini ne zamandır takip ediyordum ve mutlu sona ulaştım nihayetinde.
Sephora ve Lancome kampanyasından krem aldım.Hala devam ediyorsa ve Black Card sahibiyseniz Sephoraya boş bir krem kavanozuyla gidip kreminizi alın.



Ve son olarak küçük bir sitemim olacak takip ettiğim blogların sevgili sahiplerine.Sevgili blog yazarları , sizlerin yazılarına yorum yazdığımda ( ben ya da başkası farketmez aslında ) cevap yazmanız inceliktir.Beni takip edin vs gibi bir taleple yazılarınıza yorum yazmıyorum.Sadece fikrimi söylemek için yorum yazıyorum.Yorumlara cevap vermeyen blogların bazılarını takip etmeyi bıraktım ( her yoruma cevap verip benim yorumuma cevap vermiyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa takibi bırakıyorum ) ; bazılarına da hiçbir şekilde yorum yazmıyorum artık.
Sanki biraz kızmışım :))) 
Bu aralar benden bu kadar. haftanız güzel geçsin.

Görüşmek üzere..

4 yorum:

  1. bende fitil oluyorum cevap yazmayanlara benim cep telefonumdan cevap yazılmıyor nedense bende yorumları pcmi açana kadar yayınlamıyorum fırsat bulunca yayınlayıp cevapta yazıyorum ama birşey soruyorsun cevaplamıyorlar çok kızıyorum ya neyse zaten çok fit bir insansın spor salonun hayırlı olsun ciclerinide güzel güzel kullan yorumlarını bekliyorum öptüm seni:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hemen cevap yazamayacaksam yorumları yayınlamıyorum.Yayınladığımda da hemen cevap yazmaya çalışıyorum.Bu blog alemi çok ilginç gerçekten.Kimi hem yorumlara cevap vermez bir de neden yorum yazmıyorsunuz diye sitem eder ; kimi ilk blog açtığında her bloga bana da beklerim deyip link yazar kendi takipçisi çoğalınca cevap yazmaya tenezzül bile etmez.Spora da biraz bölgesel incelmek biraz da sıkılaşmak için başladım :)) Ben de çok öptüm canım arkadaşım :)

      Sil
  2. Evet kesinlikle haklısın .. Ayrıca değerli fikirlerini paylaşıp senin de yorum yazıyor olman ayrı bir incelik .. Ben buralardayım Buralı Olmayan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beni şımartan yorumun için teşekkür ederim :)) Herkesin yorumu değerlidir ve cevap yazmak da incelik.İyi ki varsınız sevgili Gri K :))

      Sil