28 Ağustos 2014 Perşembe

Sephora Makyaj Temizleme Yağı

Merhabalar ,
Bugün ki yazımız  bir heves aldığım ama hiç memnun kalmadığım Sephora makyaj temizleme yağı ( supreme cleansing oil ) .


Buralı Olmayanlar Lokali


Bu ürünü haziran ayında almıştım. Uzun zamandır almayı düşünüyordum çünkü bloglarda okuduğum tüm yorumlar olumluydu. Daha önce Lancome baume eclat balm to oil kullanıyordum. Ne yazık ki Lancome baume eclat artık satılmıyor. İki ürün arasındaki fark Lancome kremden yağa dönüşüyordu , Sephora yağdan losyon , temizleme sütü kıvamına dönüşüyor.O yüzden de bu ürünü denemek istemiştim. Ancak Lancome'dan ne kadar memnun kaldıysam Sephora'dan o kadar nefret ettim :)))


Buralı Olmayanlar Lokali

Ürün yağ formunda. Pompalı şişesi kullanım kolaylığı sağlıyor.Avucuma aldığım yağı tüm yüzüme , yüzümü ıslatmadan , yayıyorum. Masaj yaparak yediriyorum. Daha sonra bir miktar suyla tekrar masaj yapıyorum. Ürün suyla karıştığında losyon , temizleme sütü gibi bir kıvama geliyor. Son olarak bol suyla durulandığında tüm makyajın temizlendiğini düşünürken aynada size bakan bir pandayla karşılaşıyorsunuz :))) Göz makyajını temizlemede bence çok başarısız bu ürün.
Bu tarz yağ formundaki temizleciler kullandığımız ürünlerdeki spf 'yi ciltten arındırmada daha başarılıymış. Ama ben bu yağı kullandığım zaman yüzümden bu yağı arıtmak ve yağlı histen kurtulmak için jelle tekrar yüzümü yıkıyorum. Bu açıdan bakınca da ürün  hiç pratik olmuyor.


İçeriğinde parapenin hiçbir çeşidi yok. Ama içeriği de çok temiz sayılmaz.190 ml olan bu yağı 29,90 TL'ye almıştım. Şu an ki fiyatını bilmiyorum. İlla ki alıp denemek isteyenleriniz varsa eğer indirim dönemlerinde almanızı öneririm :))

Görüşmek üzere..

4 yorum:

  1. insan tonla para verip değmediğini görünce çok sinir oluyor ama hiç değilse sayende biz almayız teşekkürler yorumun için canım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dediğin gibi canım , keşke paramızın karşılığını alsak da sinir harbi yaşamasak ama nerdeee :))))

      Sil
  2. güzel paylaşım olmuş çok teşekkür ederim :)))
    ModaTizi

    YanıtlaSil