5 Ağustos 2014 Salı

Oje Aşkı ( NYC Water Street Blue )

Merhabalar ,
Bu yazımda da yaz ojelerine devam.Bu ojem de sevgili Audrey 'den hediye gelenlerden.NYC 'nin 296 numaralı Water Street Blue ojesi.İsmi gibi şahane bir mavi.Cam göbeği mavi gibi sanki tonu.



Bana göre tam bir yaz rengi.Fırçası ne çok kalın ne de ince.Ama resimlerde de göreceğiniz gibi çizgi çizgi oldu sürerken.


Yapısı jel gibi.Sürerken çizgilenmesi yapısından kaynaklı olabilir ya da tamamen benim beceriksizliğimden :)))


Üzerinde çabuk kuruduğu yazıyor ama ne yazık ki pek çabuk kuruduğunu söyleyemeyeceğim.Dayanıklı bir oje.Yaklaşık 3 gün tırnaklarımda kalmayı başardı :)) 


Genel olarak sevdiğim bir oje ve renk oldu.Ama sürerken mutlaka altına baz uygulanmalı.Yoksa sildiğinizde tırnaklarınızda şirinlerle karşılaşmanız çok mümkün :)) Ben Mavala Base Coat ile uyguladım.Bir de kalyonla deneyeceğim.Umarım NYC ' nin her ojesi tırnağı boyamıyordur.Yoksa pek tercih edilesi ojeler olmazlar :)) En azından benim için :))

Görüşmek üzere...





6 yorum:

  1. Plajda herkeste mavi oje vardı bu sene....Kozmetikle pek işim olmadığından dolayı modayı takip edemiyorum da....Bende heveslendim ama...Deneyeceğim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç yıldır ojeler rengarenk çeşit çeşit.Mutlaka farklı renkleri deneyin , arada sırada keyifli oluyor :))
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. Benim vazgeçilmezim kırmızıdır. Ama etrafımda ki bir çok kişide görünce mavi bende aldım :) bakalım daha deneyemedim.Ama denicem.
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh kırmızı , sanırım hepimizin favorisi :)) Ama arada değişiklik iyidir :)))

      Sil
  3. güzel paylaşım olmuş çok teşekkür ederim :)))
    ModaTizi

    YanıtlaSil