1 Ağustos 2014 Cuma

Oje Aşkı ( Dokulu Ojeler )

Merhabalar ,
Sayılı gün çabuk geçer hesabı bayramı da çabucak yaşadık bitti.Kimimiz tatilimize devam ederken kimimiz iş başı yaptı.Bizler de blogbaşı yaptık :))
Bayram tatili dönüşü şeker gibi renkleriyle ojeler iyi gider diye düşündüm :)) Eskiden tek tip ojelerimiz ve sınırlı renklerimiz varken şimdi seçemiyoruz bu kadar çeşit içinde.En azından kendi adıma bunu söyleyebilirim.Manyetiği , çatlayanı derken matı , dokulusu çeşit çeşit ojeler var artık.İki dokulu ojeden bahsedeceğim size.
İlki Essence kum dokulu oje.Bendeki rengi 156 numaralı me & my lover.





Altın sarısı minik simleri olan güzel bir nar çiçeği rengi.Kapatıcılığı gayet iyi.Ben iki kat uyguladım.Çabuk kuruyan bir yapısı var.



Benim ilk Essence ojem oldu bu oje.

İkinci oje Rimmel Sweetie Crush serisini şeker dokulu ojesi.Rimmelin bu ojesi sevgili Audrey 'nin çekilişinden gelen hediyelerimden.008 sherbet sweetheart bendeki renk.



Yaza çok yakışan ışıl ışıl bir sarı tonu.Dokusu gerçekten de şeker gibi.Sanki tırnağın üzerinde toz şeker taneleri dökülmüş de parlıyor havası var bu ojede.Bu da çabucak kuruyan bir oje.İki kat uygulandığında kapatıcılığı daha iyi.



Her iki ojenin de fırçaları kalın.Ne yazık ki ben kalın fırçaları bir çok kişinin aksine rahat kullanamıyorum.Ojeyi sürerken mutlaka hata yapıyorum.Güneşte ve ışıkta ışıl ışıl parlamalarına karga ruhumdan dolayı bayıldım :)) 3 gün bozulmadan kaldılar tırnaklarımda.
Ojelerin renklerini ve tırnakta duruşunu çok beğenmeme rağmen dokulu olmalarından dolayı da sevemedim.Tırnaklarıma dokundukça pütürlü his hoşuma gitmedi.
Son olarak folyo yönetimini icat eden kişiye saygı ve sevgilerimi yolluyorum :)) Folyo yöntemiyle hiç uğraşmadan tırnağımdan temizledim ojeleri.Folyo yöntemi olmasaydı sanırım 1 küçük şişe aseton ve bir paket pamuk ancak yeterli olurdu :)) 

Görüşmek üzere..





2 yorum:

  1. gerçekten çok pütürlü görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pütürlü görüntüsü güneşte ve ışıkta çok hoş duruyor.Sadece dokunmayı sevemedim bu ojelere :))

      Sil