14 Ağustos 2014 Perşembe

Helix-D Ageless Göz Serumu

Merhabalar ,
Bir göz serumu anlatacağım size.Helix - D Ageless göz serumu.




Bu serumu geçen yaz çekilişten kazanmıştım.Yaklaşık iki ay oldu kullanmaya başlayalı.Jel yapıda bir ürün.Vaatleri :
* Kırışıklık oluşumunu önleme ,
* İnce çizgilerin ve kırışıklıkların , kaz ayaklarının , koyu halkaların , gözaltı torbalarının ve göz çevresi şişkinliğini önleme
* Cildin pürüzsüz , daha yumuşak ve güzel görünmesini sağlama
* Gün boyu cildi nemlendirme
* Güçlü anti-oksidan etki .
Tüm bunları içeriğindeki 3 power peptid ( palmitoyl oligopeptide , palmitoyl tetrapeptide - 7 , acetly tetrapeptide -5 ) sistemiyle sağlıyor.

Dna sarmalına benzeyen bir görüntüsü var.Şeffaf bir jel içindeki bu sarmal Helix - D matrixi.Vaadettiği herşeyde sanırım bu matrixin de payı var :)) Sarmal fosforlu yeşil gibi bir renkti ama ne kadar çabalarsam çabalayayım fotoğrafını çekmeyi beceremedim. 


Şık , pompalı bir ambalajı var.Ama tek pompayla gelen ürün miktarı her iki göz çevresi için çok fazla.Tek pompayla fotoğraftaki kadar ürün geliyor.Bunun yarısı kadar ürün her iki göz çevreme yetiyor benim.Serumu sabah akşam kullanmak gerekiyor ama sürdükten sonra yapış yapış olduğu için ben sadece geceleri kullanıyorum.Üzerine makyaj yapmayı bu yapışkan histen dolayı denemedim bile.


Vaadettiklerini bende gerçekleştirdi mi derseniz bu serum ; açıkçası çok bir etkisini gördüğümü söyleyemeyeceğim.Yaşıma rağmen göz çevremde pek kırışıklık , kaz ayağı vs sorunum yok.O konuda şanslılardanım.Ama yorulduğumda ve uykusuzluk çektiğim zamanlarda göz altlarımda hafif morluklar oluyor.Zaman zaman da yorgun bir ifade oluyor göz çevremde.Benim beklentim morluklara ve bu yorgun ifadeye çözüm olmasıydı.Ne yazık ki bu anlamda etkilerini göremedim ben.Nemlendirmesinden memnunum ama .Ayrıca alerji de yapmadı.
İçeriği ve vaadettikleri de bu şekilde.


.Her ne kadar kendi sayfalarında 4 - 6 hafta kullanılabilir deseler de daha uzun süre kullanılabilen bir serum.2 aydır kullanmama rağmen henüz yarısına bile gelemedim.Gerçi ben sadece geceleri kullanıyorum ama gece - gündüz kullanılsa bile 2 aydan fazla gidebilir.
Şu anki şatış fiyatını bilmiyorum.Kutusundaki fiyat 152 TL.Bu fiyata değer mi derseniz bana göre değmez derim.Çekilişten kazanmamış olsaydım alıp denemek istediğim bir üründü ama kullandıktan sonra tekrar almayı düşünmediğim bir ürün oldu.

Hem yüz - boyun serumu hem de bu serumla ilgili ayrıntılı bilgi için kendi sitelerini de ziyaret edebilirsiniz.

Görüşmek üzere..



2 yorum:

  1. Tavsiyelerine uyup , bu ürünü asla almıyorum öyleyse :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meşhur blogger sözüyle söylemem gerekirse fiyat-performans açısından çok daha iyi ürünler var :)))

      Sil