4 Temmuz 2014 Cuma

Tavsiye Kanalı Eker Yoğurt Kampanyası

Merhabalar ,
Tavsiye Kanalı'nı duymayanımız kalmamıştır sanırım.Son kampanyası Eker Yoğurt Kampanyasıydı.Bu hafta kargom geldi.Bu kampanyada kargolar nedense çok gecikti.Anlayamadım.

Buralı Olmayanlar Lokali



Yaz - kış yoğurt yemeden sofradan kalmayan beni düşünmüşler bu kampanyada :)) Çok teşekkür ederim :)) Eker'in bu yoğurtlarını ilk çıktığında denemek için almıştım.Genel olarak Eker ürünlerini zaten beğenip , tüketiyorum zaman zaman.Porsiyonluk olması çok mantıklı.Ama ne yazık ki diğer yoğurtlara göre epey pahalı.Özellikle yazın daha büyük gramajlı yoğurtları seçiyorum satın alırken.Çünkü 3 kg yoğurt bile 2 günde bitiyor bizim evde.Yoğurt tüketiminin çok olduğu evlerde pek ekonomik bir tercih olacağını düşünmüyorum.
Kutudan 3 tane ürün kuponu , bilgilendirme formları , magnet ve tohum çıktı.Kuponlardan biriyle 1 paket ( 1 kg ) yoğurdu ücretsiz , 2 paket ürünü de % 50 indirimli olarak Migros'lardan alabiliyoruz.Ben tüm kuponlarımı kullandım.Ürünün satış fiyatı 5 TL.Tüm kuponları kullandığınızda 5 TL'ye 3 paket yoğurdunuz oluyor.

Buralı Olmayanlar Lokali

Kampanyayla gönderilen tohumu henüz ekemedim ama daha önce ektiğimiz çiçeğimiz kocaman oldu.Yoğurt kabını minik saksı gibi kullanmak da güzel fikir.

Siz de Tavsiye Meleği olmak isterseniz :

Görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. çiçeğin çok güzel uzun ömürlü olsun inşallah yoğurtlarınıda güle güle ye öptüm:))

    YanıtlaSil
  2. çiçek benim elime kalırsa pek uzun ömürlü olmaya bilir :))) ben de seni çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil