18 Haziran 2014 Çarşamba

Karışık Alışveriş ve Watsons Kart Sitemi

Merhabalar ,
Zaman zaman abartsam da elimdeki ürünlerim bitmeden ve ihtiyacım olmadan bir şey almamaya çalışıyorum.Ne derece başarılıyım bu konuda bilemiyorum ama :)) Son iki haftadır yaptığım alışverişlerimde tamamen ihtiyaçtan :))




Sırayla bahsedeyim aldıklarımdan.Watsons'tan silikon yüz yıkama pedi ve Flormar 392 numaralı ojesini aldım.Loreal'in yıkama jelleriyle verdiği pedden çok memnun kalınca bir de bunu denemek istedim.Oje de kesinlikle ama kesinlikle ihtiyacım olan bir ojeydi :)) Watsons'a gitmişken kartını da alayım dedim ama ilk gittiğim Watsonslarda yoktu.Ankamall Watsons'ta buldum kartı.Kart ücreti olarak 2,5 TL fiyat belirlemiş Watsons.Bu bana o kadar saçma geldi ki.Mesele bu parayı ödemek değil ; şu kadar liralık alışverişe veriyoruz kartı deseler çok daha mantıklı olurdu.En yakın rakibi Gratis bedava verirken çok daha saçma olmuş bu fiyat.Bu durumu eleştiri olarak Watsons Facebook sayfasına yorum olarak yazdım ama birkaç saat sonra yorumum silinmiş nedense.Ben de mesaj attım ama hala mesaja cevap yok.Watsons müşteri hizmetleri şahaneymiş anlayacağınız.Bu ücreti niye aldığını anlayamamıştım ama kart kitini incelediğimde epey masraflı ve kağıt israfı olan bir kit olduğunu gördüm.Sanırım Watsons bunun masrafını bizlerden çıkartmış...Diyeceksiniz ki bu kadar eleştiriye rağmen kartı almışsın ama ; sadece Watsons'ta olan ve düzenli kullandığım ürünleri olunca ( ped gibi ) kartını almak istedim tüm bunlara rağmen.Ayrıca aralık 2014'e kadar kullanabileceğimiz indirim kuponları eklemiş Watsons bu kite.
Bu kadar eleştiriden sonra diğer ürünlere geçeyim ben en iyisi :) İkili cilt temizleme süngerini Rossman'dan aldım.3 TL gibi bir fiyatı vardı.Yüzüme maske yaptığım da kullanıyorum bu süngerleri ; uzun uzun yüzümü maskeden arındırmaya çalışmakla uğraşmıyorum.Hemen temizliyor bu süngerler.Göz makyaj fırçasını da fiyatını görünce denemek için Kipa'dan aldım.Fiyatı 3,60 TL .( Ben makyajımı parmaklarımla yapıyorum normalde. ) Gold Pro diye bir marka.Yumuşacık bir fırça.Denk gelirsem diğer çeşitlerini de almayı düşünüyorum.Siz de denk gelirseniz denemek için mutlaka alın derim.



Isana saç köpüğü ve şampuan çok ucuzdu , denemek için aldım.Ucuz şampuan arıyordum Isana'da silikon ve parapen olmadığını görünce denemek istedim.Haftada 1 - 2 kere saçlarıma yağ bakımı yapıyorum.Yağı saçtan arıtmak için ucuz şampuan ihtiyacımı karşıladı bu ürün.Sephora makyaj temizleme yağı da uzun zamandır aklımda olan bir üründü ama henüz birkaç seferdir kullanmama rağmen hiç memnun kalmadığım bir temizleyici oldu.Yazısını ayrıca yazacağım.


Nivea kremler ve Duru duş jelini annem haftasonu market indiriminden almış.Nivea genel olarak sevdiğim bir marka.Bu kremlerini ilk defa gördüm annem sayesinde.Deneyip göreceğiz nasıllarmış :))


Ve son olarak birkaç kitap aldım.Evde hiç kitap yoktu biliyor musunuz :)) Ahh ben iflah olmam ; Migrostaki %40'lık indirimi görünce dayanamadım.Cep kitapları 6 TL'ye düşüyor.Siz olsanız almaz mıydınız :)))
Benim en son aldıklarım bunlar.Aramızda alışveriş yapmadan durabilen var mı acaba :))

Görüşmek üzere..


2 yorum:

  1. Oh ne güzel bir alışveriş olmuş öyle. Evet bende Watsons mağazasının kartı 2.5 TL yapmasına bir anlam veremedim biraz saçma buluyorum. O yüzden henüz almadım. Ama bu almayacağım anlamına gelmiyor ne yazık ki :)) Ayrıca şu sıralar roman almaya o kadar ihtiyacım var ki.. Kpss yüzünden evde romanlardan çok soru bankaları çıkmaya başladı. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az daha sabredeceksin kpss için.Bu kpss'de ayrı sinir bozucu bir sistem ya neyse...Konuşmaya başlarsam susmayabilirim :))) Umarım istediğin sonucu alırsın kpss'de :)

      Sil