10 Haziran 2014 Salı

Çekiliş Kazandım :)

Merhabalar ,
İki hafta önce sevgili Ezgi'nin yani Makyaja Yeni Başlayan Kız'ın düzenlediği çekilişi kazandığımı öğrendim ve çok şaşırdım.Çünkü çekilişe katıldığımı bile unutmuştum :)) Her çekiliş kazandığımda hep bir teşekkür yazısı yazdım.Çünkü çekilişi düzenleyen kişiye teşekkür etmek benim için gerçekten çok önemli.Bu paylaşılan bir yazı  içinde minik bir teşekkür olabilir ya da şu an benim yaptığım gibi uzun uzun bir teşekkür olabilir.Ama mutlaka bir şekilde teşekkür ettim kazandığım çekilişlerde.




Sevgili Ezgi geçen hafta çok yoğun olduğu için hediyemi bu pazartesi kargoya verdi.Her konuştuğumuzda da bu yoğunluktan dolayı gönderemediği için çok üzgün olduğunu söyleyip durdu Ezgi.Hafta başında Ezgi hediyemi kargoya verdiğini yazdı bana.Ama PTT kargoyu görünce keyfim kaçtı ne yalan söyleyeyim :))) Çünkü PTT kargo ne yazık ki benim gözümde mimli.Çünkü bu kış benim pasaportumu kaybetti bu adamlar , o yüzden de epey tedirgin oldum.Ezgi'nin pazartesi kargoya verdiği paketim perşembe sabahı ulaştı bana.Maşallah bu kadar hızlı bir kargo şirketi beklemiyordum :))) İyi ki Ezgi sağlam bir şekilde paketlemiş ürünleri.



Çekilişe katıldığımı unutsam da çekiliş kazanını olduğumu öğrendiğimde niye katıldığımı hatırladım.Çünkü Oriflame ürünlerini kullanmayı çok seviyorum .Bu çekilişinde de Ezgi Oriflame The One serisini hediye etti.Ürünlerim elime ulaşır ulaşmaz azıcık oynadım onlarla ; sürdüm sürüştürdüm ve ürünler çok hoşuma gitti.


Ve hediyelerim bunlar.Rimel , krem far , eyeliner , ruj ve oje.En kısa zamanda hepsini uzun uzun anlatacağım ben de size bu ürünleri.Gerçi bir sürü blogda okudunuz ama :))
Bu çekilişin benim için en güzel yanı Ezgi'yi tanımış oldum ve yeni bir dostum oldu.İyi ki blog açmışım çünkü blog dostlarım oldu bu sayede.
Ezgi'ye çok ama çok teşekkür ediyorum güzel sohbeti için.Hediyeler için de ayrıca teşekkürler.Kargo sürecinde Ezgi'yi azıcık taciz etmiş olabilirim , kusuruma bakmasın :))
Ezgi yeni bir çekiliş düzenliyor bu arada.Katılmak isterseniz :

Ezgi'nin blogunu ziyaret etmek isterseniz ;

Haftasonunuz güzel geçsin.

Görüşmek üzere..



8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım , daha güzelleri senin olsun :))

      Sil
  2. güle güle kullan canım yorumlarını bekliyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım arkadaşım daha güzellleri senin olsun :) Kullanmaya başladım cicilerimi en kısa zamanda yorumlayacağım :)

      Sil
  3. Kuzum, ne güzel şeyler yazmışsın öyle çok teşekkür ederim :) Güzel günlerde kullan, kaç gündür yazacağım bir şey oluyor unutuyorum kusura bakma lütfen. Seni tanıdığım için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir an önce yazdım ki unutmayayım diye :))) B 12 zaten yok gibi birşey ben de herşeyi unutuyorum :))))) İyi ki blog açmışım ne mutlu bana ki güzel dostlarım oldu :)

      Sil
  4. canım gene çekiliş kazandın Audrey ninkini tebrikler hemen ulaşman gerekiyormuş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seni tebrik ederim , aynı gün ikimizde çekiliş kazandık :)) İkimizin de şansı daim olsun canım :))

      Sil