29 Nisan 2014 Salı

Oje Aşkı ( Mat Oje Denemelerim )

Merhabalar ,
Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran Mart değil Nisan oldu bu sene.Hava öyle dengesiz ki ne giyeceğini de şaşırıyor insan.Havalar böyle serin giderken ben de kış rengi denilen ojelerimi sürmeye devam ediyorum.
Ne kadar uzun zaman olmuş oje yazısı yazmayalı.Bu kadar ara vermişim madem tek tek oje tanıtmak yerine birkaç ojemi aradan çıkartıp tamamen tembel blogger işi bir yazı yazayım :)))
İlk ojemiz Flormar SuperMatte serisinin M 129 nolu ojesi.Koyu mor tonlu bir oje.Bu renge bayılıyorum.Mat hali de çok güzel bana göre.

Buralı Olmayanlar Lokali


İkinci ojem lacivert-mor tonlu bir oje.Golden Rose no 121.Koleksiyonumun en yeni üyesi kendisi.Aslında şişesinden daha mor tonlu sanarak almıştım ama yine de rengini sevdim.Bu ojemi de tabi ki her koyu ojemde yaptığım gibi matlaştırarak da kullanıyorum :)

Buralı Olmayanlar Lokali

Son ojem yine Flormar SuperMatte serisinden M 126.Rengi eflatun gri.Fazla söze gerek yok ; gayet güzel bir renk.Seviyoruz kendisini :)) Mat hali de ayrı güzel.

Buralı Olmayanlar Lokali

Ojelerimi matlaştırırken kullandığım sevgili Flormar Mat Cilaya huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim :))

Bu renkler daha çok kışa yakışan oje renkleri bana göre.Ama her mevsim kullanabilirim :)) Resimleri flaşlı çektim çünkü renkleri en güzel bu şekilde yakalayabildim.

Görüşmek üzere..



2 yorum:

  1. M 129 bayıldım, çok güzel duruyor mat halide harika bir görüntü, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Ben de bayılıyorum bu tonlara :))

      Sil