24 Nisan 2014 Perşembe

Farmasi Göz Kremi

Merhabalar ,
Uzun zamandır kozmetik yazmıyordum.Bugünkü konuğumuz bir göz kremi.


Buralı Olmayanlar Lokali



Bu kremi merak edip tercih etmemdeki ilk neden fiyatı ve yerli bir ürün olmasıydı.Diğer nedenlerde içeriğinde parapen ,silikon , mineral yağ vs içermemesi ve hayvanlar üzerinde denememesiydi.
Farmasi yerli bir firma.Ben de bu ürünü aldığım zaman öğrendim.

Buralı Olmayanlar Lokali

Aralık ayında almıştım bu kremi.Hatta tam tarih bile  verebilirim :) Çünkü yola çıktığım gün siparişiniz geldi diye aramıştı satın aldığım distribütör.Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Oldukça hafif yapılı bir ürün bu göz kremi.Su bazlı bir ürün sanırım.Çünkü losyonla krem arası bir yapısı var.O yüzden bazen süreceğim miktarı ayarlamakta zorlanıyorum.Genel olarak nemlendirmesi fena değil.Benim alerjik bünyemde herhangi bir olumsuz etkisi olmadı.
İçeriğindeki ipek proteini sayesinde kaz ayağı ve mimik çizgilerinin görünümünü azaltıp , göz çevresini nemlendirmeyi vadeden bir krem.24 saat nemlendirme gibi bir iddiası da var lakin ben bu etkisini pek göremedim.Çok hafif bir parfüm kokusuna sahip.İlk kullandığım zamanlarda pek hoşlanmamıştım ama artık farketmiyorum bile parfüm kokusunu.SPF 15 güneş korumasına sahip.Güneş korumalı ilk göz kremim oldu kendisi :) Göz kremleri genelde 15 ml olur ya , bu krem tam 20 ml .
Vadettiklerini gerçekleştirdi mi derseniz ; göz çevremde pek fazla kırışılık olmadığı için bu yöndeki etkisini bilemeyeceğim.Nemlendirmesi de pek fena değil.

Buralı Olmayanlar Lokali

Bir göz kreminin kutusunda göz ile temasından kaçının yazısını okumak ise oldukça ironik :)) 
Ben 12 TL gibi bir fiyata almıştım.Siz de denemek isterseniz indirimdeyken almanızı tavsiye ederim.
Görüşmek üzere..

18 yorum:

  1. bu farmasi ürünleri nereden bulunur ve alınır hiç fikrim yok hep duyuyorum adını ama hiç bir yerde görmedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon , oriflame gibi katalog üzerinden satış yapan bir firma.Ben de avon aldığım birinin farmasi satmasıyla tanıdım firmayı.Ankaradaysanız yönlendirebilirim eğer isterseniz ya da internette farmasi katalog diye arayıp online kataloga bakabilirsiniz.

      Sil
    2. İstanbuldayım canım netten bakayım o zaman teşekkürler..

      Sil
    3. Katalogta beğenip denemek istediğiniz ürün olursa benim alışveriş yaptığım distrübitörden alıp size yollayabilirim.Olmadı distribütöre yönlendiririm.Biraz kulağı tersten göstermek gibi olur ama :)))

      Sil
    4. bende farmasi temsilcisiyim. istanbuldayım. siparişiniz olursa seve seve yardımcı olurum =)

      Sil
    5. Ben temsilci değilim yanlış anlaşılma olmasın.Farmasi ürünlerini denemek isteyen İstanbulda yaşayan arkadaşlarımız seninle bağlantıya geçer belki :)

      Sil
  2. bende ilk kez duydum herhalde burada satan yoktur güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten farmasi kataloğunu inceleyip denemek istediğin ürün olursa ben burdan alıp sana yollarım :)

      Sil
    2. canım benim sağol bi inceleyeyim:))

      Sil
  3. Farmasi Katloğumuza bir göz atın. Yeni serilerimiz muhteşem.

    YanıtlaSil
  4. Farmasi Bursa'da nerelerde satışta,,,aydınlatan olursa sevinirim....hayvanlar üzerinde test edilmemesi harika...keşke akredite logo da kullanıyor olsaydı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buraliolmayanlarlokali@gmail.com adresine mail atarsanız sizi bir hasaba yönlendirebilirim :)

      Sil
  5. merhaba,,,kastınız bireysel satışçılar ise,ilgilenmiyorum,,teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasi Avon, Oriflame gibi bireysel satıcılar arayıcılığıyla satış yapan bir firma. Herhangi bir mağazada satışı yok ne yazık ki. BU konuyla ilgili direkt firmayla iletişime geçebilirsiniz. En doğru yönlendirmeyi firma yapacaktır..

      Sil
  6. teşekkürler,,, bir de redist ürünlerinden denedikleriniz olursa,postunu okumayı isterim( bilhassa saç ürünleri,saç maskeleri,yağları,kremleri vs..)blogunuzun devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  7. Hmmm, sanki bana olmaz gibi? Öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı çok güzeldi ama yaş aralığı olarak bize biraz hafif kalan bir ürün. Yaz döneminde vereceği nem sana yeterli gelecektir bence ama kış için uygun değil :)

      Sil