8 Nisan 2014 Salı

....

Nasıl başlasam , ne yazsam bilemedim.Kars'ta kaybolan 9 yaşındaki Mert'in artık yaşamıyor olmasına mı üzülmeli yoksa şeyine sahip çıkamayan bir sapığın anlık zevkini giderip başını taşla ezip öldürmesine mi ? Bize noldu , noluyor demeyeceğim çünkü olanlar olmuş bize.Sağlıklı bir toplum olmaktan çıkalı çoook uzun zaman olmuş.Be hey şerefsiz ne istedin 9 yaşındaki bir sabiden.Bir anlık zevkini aldın da tatmin oldun mu ? Daha iki hafta önce Kırıkkale'de benzer bir olay duymamış mıydık.İçimiz henüz soğumadan üstüne bir de bu.
Çocuk ölümleri zaten yeterince can acıtıyorken bir de böylesi bir vahşetle olması daha da acıtıyor insanı.Bunu yapanları öldürmeli mi ? Bence hayır o çocuklara yaptıklarının aynısını yapmalı.


4 yorum:

  1. benimde sinirlerimi çok bozuyor bu tür haberler ne oluyor bize bilemiyorum ama idam cezası bu tip sapıklar için mutlaka uygulanmalı çoluğumuzu çocuğumuzu korkudan sokağa salamıyoruz biz yaşadık sokaklarda çocukluğumuzu ama şimdiki çocuklar çocuk olmadan büyüyorlar yazık yazık öptüm seni canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hukuksuz bir hukuk sistemininde idam cezası ne derece doğru olur bilemiyorum ama bu sapıklar için idam cezasın kurtuluş olacağını düşünüyorum.Bu sapıkları önce hadım edeceksin , sonra o minik bedenlere yaptıklarının aynısını da bunlara yapacaksın ve ömrünün sonuna kadar karanlık bir hücrede hapsedeceksin.Çok mu acımasız oldum acaba :))
      Ben de seni çok öptüm canım.

      Sil
  2. Ben de böyle insanlara acı çektirmeli diyenlerdenim. Öyle adamı idam edersek olmaz. O yaşayacak ve yaptığının cezasını çekecek pişman olacak... Sonra ölmesin gebersin. İnsanlar ölür. Onun gibi caniler geberir çünkü. Bana versinler o adamı bak neler yapıyorum. Adam ölmeyi isteyecek önce, öldürün kurtulayım bu işkenceden diyecek ama ölmeyecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın bunu yapana insan bile denmemeli ve öyle kolay kolay ölmemeli...

      Sil