20 Mart 2014 Perşembe

Mimlenme Eğlencesi :)

Merhabalar,
Son zamanlarda yaşanan üzücü ölümler ; kendi içsel sıkıntılarım derken içimden ne yazı yazmak geldi ne de başka şeyler yapmak.Sevgili Dördüncü Tekil Şahıs da beni bu karamsar ruh halinden uzaklaştırmak için mimlemiş sağolsun.Blogla ilgilenmek ve yazı yazmak için güzel bir bahane oldu bu mim bana.İlk mimi okuyunca karamsarlıktan da biraz olsun çıktım.

Çalıkuşu Mimi
Bu mimin konusu hatırlayabildiğimiz en eski anılarımız.En fazla kaç yaşa kadar inebiliyormuşuz onu öğreniyormuşuz bu mimde.
O kadar çok anı biriktirmişim ki yıllar içinde.Bu mimi görünce hangisini sizinle paylaşsam bilemedim.2 yaşında babamla gittiğimiz fotoğrafçı hikayemi mi , 4 yaşında annemin perdesini yırtmamı mı ,lisedeyken okulun son günü Tunalıda yaptığımız yumurta savaşlarını mı , üniversitede kantinde 15 dakika fazla oturacağız diye derse geç gitmek için türlü şaklabanlıklar yapmamızı mı ya da eski işyerimde patronlar dahil tüm çalışanlarla yaptığımız su savaşını mı anlatsam.O kadar çok anı var ki gülerek andığım ya da hüzünlendiğim.Belli bir yaşa gelince anılarda çoğalıyor acılar da ...

En Sevdiğin Mimi

Gariplik ben de mi bilemiyorum ama benim için en sevdiğim diye birşey hiç olmadı.En sevdiğin yemek diye sorarlar uzun uzun düşünürüm ben en çok neyi seviyorum ki diye :)) Yine de bulamam.Bu mimi yapmak da çok zor oldu benim için.Sorulara verdiğim cevapları okurken en sevdiğim diye değil de en tercih edilesi seçenekler diye düşünün benim için :))

1 ) En sevdiğin şarkı ?
Dinlemeyi sevdiğim o kadar çok şarkı var ki , hangi birini yazsam :)) Mesela Evelim Sen Oldun Ahirim Sensin (Neşet Ertaş),Beni Kör Kuyularda Merdivensiz Bıraktın ( Timur Selçuk),Bohemian Rapsodi ( Queen),November Rain ( Guns n Roses),One , Nothing Else Matters (Metallica),Yadigar (Tarkan) ve liste uzaaaarrr giderrrrr :))
2 ) En sevdiğin roman ?
Şeker Portakalı,Güneşi Uyandıralım,Kayığım Rosinha (Vasconcelos) , Günlerin Köpüğü ( Boris Vian), Şibumi ( Trevanian), İnsanlık Trajedisi ( İmre Madacs)
3 ) En sevdiğin çizgi film karakteri ?
Miki Mouse , Snoopy , Miss Piggy ve Kermit
4 ) Çocukluğunda en sevdiğin oyuncağın ?
Abilerimden bana kalan tahta oyuncaklarım , demir traktörüm ve kırmızı-beyaz renkli çay takımım :)
5 ) Şimdiye kadar aldığın en sevdiğin hediye ?
Bilmem , hiç düşünmedim :)) Bana hediye edilen herşeyi severek kullandım.
6 ) Odanda sana ait en sevdiğin nesne ?
Kitaplarım ve makyaj malzemelerim
7 ) En sevdiğin yemek ?
Yok , gerçekten yok :))
8 ) En sevdiğin hayvan ?
Köpek.Sebebi yok sadece seviyorum :)
9 ) Ailen dışında onsuz yapamam dediğin en sevdiğin kişi ya da kişiler ?
En güvendiğimden kazık yedikten sonra aile dışında hiç kimsenin olmadığına inancım daha da güçlendi.

Soruların cevaplarını nedenleriyle yazmak gerekiyordu ama bir de nedenlerini yazmaya kalksaydım sanırım sayfalarca yazardım artık :)))

Sevgili Dördüncü Tekil Şahıs bu mimlerden istediğinizi yapabilirsiniz diyerek mimlemiş bizleri.Ama ben ikisini de yaptım.Ben kimseyi mimlemeyeceğim bu sefer.Bu mimleri kimler yapmak isterse ben de severek okurum.
Dördüncü Tekil Şahısa beni mimlediği için çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere..



2 yorum:

  1. Yazdığını görünce çok mutlu oldum. Teşekkür ederim. Seni buralarda görmek güzel. Fazla uzaklaşma :) Nice güzel anılar biriktirmen dileğiyle :)
    En sevdiğin yemek yok muu aa nasıl olmaz yaşasın yemek yemeek :D
    Umarım insanlara tekrar güvenebilirsin ve güvendiğin için pişman olman gereken birşey yaşamazsın.
    İki mimi de yaptığın için teşekkür ederim, severek okudum (=
    iyi geceler. Bizi unutma ve hep yaz. Hayat devam ediyor (=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizleri nasıl unuturum benim can blog dostlarım :) Sen gibi dostlar edindikçe iyi ki blogum var diyorum.Çok uzaklaşmam merak etme :)) En sevdiğim yemek meselesine gelince şunu sevmem bunu sevmem diye uzun bir liste yapabilirim ama çok düşündüm gerçekten yok en sevdiğim yemek :)) Evet evet garip olan benim :))
      Kazık yiyince güven duygusu biraz sarsılıyor evet ama yine de şuursuzca güvenmeye devam etmek istiyor insan.Bundan sonra hayatımdaki kişilere , yeni tanıştıklarım ya da tanışacaklarıma sınırsız kredi açmayacağım onu öğrenmiş oldum son yaşadığımla.
      Mim için ve dostluğun için tekrar teşekkür ederim :)

      Sil