28 Mart 2014 Cuma

Blogumun Birinci Yılı ve İlk Çekilişimin Sonucu

Merhabalar ,
Tam bir yıl olmuş blogumda ilk yazımı yazalı.Büyük bir çekimserlikle başlamıştım blog yazmaya.Heyecanlı bir şekilde en yakın arkadaşıma bu kararımı açıkladığımda hiç ummadığım küçümser bir tavırla karşılaşmıştım.Çünkü kozmetik blogu yazmaktı niyetim.Ne kadar basit ve sıradan bir konu değil mi ? Hatta tu kaka.İyi ki bu olumsuz yorumları dinlememişim.Ne mutlu bana ki güzel blog dostlarım oldu.İyi ki blog yazıyorum , iyi ki varsınız blog dostlarım ..




Ve blogumun birinci yılı için yaklaşık 1,5 ay önce başlattığım ilk çekilişim de sonuçlandı.Umduğum gibi gitmedi çekilişim aslına bakarsanız.Bunda belki de GFC de yaşanan takip sıkıntısı da sebep olmuş olabilir.Yoğun katılımlı bir çekiliş olmadı işin özü.
Bugün tüm kontrollerimi yapıp çekiliş sonuçlandırdım.37 katılım vardı ama şartları yerine getirmeyenler ve sadece çekiliş blogu olanları elediğim de ve ek haklarla 32 katılım kaldı.




Vee kazanan Kitap ve Güzellik .

Hediyelerini güzel günlerde kullansın.

Umarım başka çekilişlerde görüşürüz..

11 yorum:

  1. Bloğunun 1. yılı kutlu olsunn :) Nice yıllar blog yazman dileğiylee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım blog arkadaşım çok teşekkür ederim.İnşallah hep beraber uzun yıllar yazarız ve birarada oluruz :)

      Sil
  2. Blogunda nice yillar yazilarini okuruz insallah :) mutlu yillara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerim için çok teşekkür ederim Aylin :)

      Sil
    2. dileklerin yazacaktım :))

      Sil
  3. Canım blogunun yeni yaşı kutlu olsun :) Kazanan arkadaşı da tebrik ederim

    YanıtlaSil
  4. 1. yılın kutlu olsun :):) benim de önümüzdeki ayın 20. sinde 1 yaşım doluyor, bende bir çekiliş yaptım ama maalesef dediğin gibi çok umduğum gibi gitmiyor.

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gfc deki takip sorunundan kaynaklı diye iyimser düşünmek istiyorum ama yine de şeytan dürtüyor :))
      Senin blogunun da 1.yılı şimdiden kutlu olsun :)

      Sil
  5. canım benim 1. yılın kutlu olsun hayatımızda ne yapmaya çalışsak hep küçümseyenler çıkıyor boşver herkes kendi hayatını yaşar makyaj mukyaj önemli olan seni tanımak yazmasaydın nasıl tanışırdık ki:))Bu arada nerdeyse 1 aydır izleyici sayım değişmedi bazıları çareler bulmuş ama ben teknoloji özürlü olduğumdan yapamadım inşallah kısa sürede düzelir ama çok katılım olmaması bu yüzden galiba neyse sağlık olsun kazanan arkadaşı tebrik ederim öptüm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Blog yazdığım için hiç pişman olmadım.İyi ki yazmaya başlamışım yoksa sen gibi bir dostu nasıl tanırdım senin de dediğin gibi.Takipçi sorunuyla ilgili akşam sana mail atarım daha rahat olur.
      Çok öpüyorum seni.

      Sil