15 Şubat 2014 Cumartesi

Fikri Mühim ve Alışveriş

Merhabalar ,
Fikri Mühim Nescafe kampanyası için biraz geç kalmış bir yazı ama paketim geldiğinde ben yurtdışında olduğum için zamanında paylaşma şansım olmamıştı.Kısmet bugüneymiş :) Nescafé ve Coffee-matte için söylenecek pek fazla birşey yok aslında.Bir kahve sever olarak tam benlik bir kampanyaydı :)

Buralı Olmayanlar Lokali


Eğer hala Fikri Mühim'i duymadıysanız ve siz de kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız 

Yurtdışındayken hangi blogta gördüğümü hatırlamıyorum ama Rapunzel saç bakım kreminin kampanyasına da katılmıştım.Ben yokken ürünüm gelmiş.Eve döndüğümde adıma gelen kargoları görmek beni ayrıca mutlu etmişti.
Sonunda bugün kömür özlü bu ürünü denedim.Seneler önce Neutrogena'nın kömür özlü bir şampuanını kullanmıştım ve oldukça memnun kalmıştım.Sanırım artık üretilmiyor ya da satılmıyor.Ona benzer bir ürün sanmıştım ama çok daha güzel bir ürün çıktı.Uzun vadede onarıcı etkisi olur mu bilemiyorum ama saçlarımdaki yumuşaklığı gerçekten beğendim.


Ve son günlerde yaptığım alışverişler.


Bio serisinin roll on deodorantını bir aydan fazla zamandır kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Yves Rocher'de  % 25 indirim olunca yedeklemek istedim.Hem de hediye göz farım oldu :) 
Ayrıca geçen hafta Yves Rocher internet kampanyasını da duymayanımız kalmamıştır.Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben hem kendime hem de arkadaşıma olmak üzere iki kere alışveriş yaptım.



Yves Rocher göz makyajı temizleyiciyi almayı düşünüyordum.Bu kampanya ürünü denemem için oldukça güzel bir fırsat oldu bana.Bir çoğumuza da kampanyada meyveli lip gloss yerine lip balm geldi hediye olarak.Açıkçası ben gloss yerine lip balmı görünce daha da memnun oldum.Çünkü özellikle kışın en fazla kullandığım ürün lip balmlar oluyor.

Ve bunlarda sevgililer günü indirimde Gratisten payıma düşenler.


Bolca maske ve bir oje :)) Daha aklımın kaldığı maskeler var ama şimdilik bu kadar yeterli demek zorunda kaldım :))

Biraz gecikmiş kampanya ve toplu alışveriş yazısı oldu bu sefer.Döndüğümden beri henüz ne blogumu ne de bazı işlerimi rutine oturtabildim.Sanırım bir hafta kadar daha sürecek bu karışıklığım ve dönüş koşturmam.Sonrasında yine düzenli yazılara ve günlük hayatıma başlarım inşallah :)

Görüşmek üzere..





8 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım arkadaşım.Bu indirimler olmasa halimiz nolurmuş acaba :)))

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan :) Bu Fikri Mühim olayını merak ettim, sitelerini ziyaret ettim ancak pek de bir şey anlamadım. Bilgi verebilir misiniz bu konuda rica etsem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim.Fikri Mühim sitesine üye olman yeterli.Üye olduktan sonra site zaman zaman anketler gönderiyor üyelere.Anketler sonucunda da kampanya ürünü adresine geliyor.Bu benim ilk Fikri Mühim kampanyamdı.Ayrıntıları mail olarak yollarım sana daha açıklayıcı olur :))

      Sil
  3. güle güle kullan canım ben de bu ara maskelere sardım :D

    www.sibeldemirci.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Ben de bayılıyorum her çeşit maske kullanmaya :)))

      Sil
  4. canım en güzel makyaj bloğu yarışmasında sana oy verdim umarım kazanırsın sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarışmadan bile haberim yokken can arkadaşım beni desteklemiş ne mutlu bana :))

      Sil