1 Kasım 2013 Cuma

Nivea Dudak Bakım Ürünlerim

Sıcak ve güneşli , ışıl ışıl bir cuma gününden merhabalar,
Güneş hala bizimleymiş gibi dursa da kış geldi artık.Kış demek benim için daha kuru cilt ve dudaklar demek.Normalde de kuru olan dudaklarım kışın daha da kuruyor.Bu yüzden yaz-kış lip balmlar kullanıyorum.Arada sırada başka markalar kullansam da genellikle de Nivea ürünleri vazgeçilmezim oluyor :))

Buralı Olmayanlar Lokali


Buralı Olmayanlar Lokali


Boy sırasındaki dudak koruyucularım huzurlarınızda :)
Kullanmayanımız yoktur sanırım bunlardan.Beyaz olanı ( med protection) güneş koruması yüzünden almıştım bu yaz başında.Gece yatarken de sürüyorum sabaha nemli yumuşak dudaklarımla uyanıyorum.Sarı olan ballı sütlü.Bal kokulu bir balm bu.Nemlendirmesinden memnunum.Ama bal kokusunu sevmiyorsanız bunu da sevmeyebilirsiniz.Ve gelelim renklilere.Artık klasikleşen hatta fenomen olan vişneli Nivea lip balm.Her ne kadar eski mat serisini özlesem de bu da işimi görüyor.Kaç tane bitirmişimdir hatırlamıyorum.Sonuncu lip balm da pink guava meyveli.Uçuk pembe varla yok arası bir rengi var.Ama ben kokusundan nefret ettim.Dudakta duruşu güzel aslında ama o kokusu yok mu..Yeğenime verdim şu an o kullanıyor.Şeklinden de anlaşılıyor bana ait olmadığı :)))
Görüşmek üzere..



4 yorum:

  1. Hepimizin sahip olduğu ilk lip balm niveanın vişneli olanıdır sanırım. Okula gitmeden önce mutlaka sürerdik :) Keşke tekrar mat olsada yeniden alsam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim üniversite yıllarında kullandığım ilk lip balmlarım chap stick diye bir markaydı.Sanırım şu an Türkiye'de satışı yok.Epey eski bur tarihten bahsediyorum :)) Ama haklısın hepimizin ilk renkli lip balmı vişneli nivea :) Almanya'da mat serisi hala satılıyor diye duydum ama doğruluğunu bilmiyorum.

      Sil
  2. Nem açısından bana yeterli gelmeseler de demirbaşlarımdan. Illa elimin altında bir kaç çeşidi bulunmalı. :) Seviyoruz niveayı. ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbirşeyin nemi bana yetmediği için yapacak birşeyim yok :)) Sık sık yeniliyoruzdur hepimizi.Nivea'ya candır :)))

      Sil