10 Ekim 2013 Perşembe

Pierre F Estheticians Formula 'Gentle Peel Off Mask'

Merhabalar ,
Bayram geliyor ,bakım zamanı ve yine bir maske yazısı :) Maskeleri sevdiğimi bir çok kere yazmıştım.Özellikle de peel off yani soyulan maskeleri daha bir ayrı seviyorum.Bu maskeyi de tesadüfen Gratis'te gördüm ve üzerindeki peel off yazısını görür görmez aldım.Aslında ağustos başında almıştım ama ancak yazıyorum.


Buralı Olmayanlar Lokali


Kasadaki görevliye yeni bir ürün sanırım sürekli gelecek mi artık diye sorunca ; kız sürekli bulunduğunu ve yeni ürün olmadığını söyledi bana :) Yani ben çok geç farketmişim bu ürünü.
Maskeyi almamdaki diğer en önemli sebepse , temiz bir ürün olmasıydı.İçinde parapen,ftalat,peg ve sülfat gibi zararlılar bulunmuyor.Hayvanlar üzerinde de test yapmıyormuş firma.
Bu tarz soyulan maskeler karma ve yağlı ciltlerde yağ dengesini sağlamaya çok yardımcı oluyor.Kullandığım zaman cildimin nefes aldığını hissediyorum.Çünkü ölü tabakayı temizleyip cildi tazeliyor.İçerisinde bulunan C vitaminiyle serbest radikallerin verdiği zararları engelliyor , nar özüyle toksinlerden arındırıyor yani anti-oksidant özelliğe sahip , cildinizin esnekliğini ve yenilenmesini de garanti eden bir maskeymiş üstünde yazanlara göre.İçinde ayrıca cadı fındığı , greyfurt , limon , salatalık özleri ,allantoin ve betakaroten bulunuyormuş.Meyve bahçesi gibi bir maske maşallah :) Oldukça da bereketli bir ürün.175 ml. daha ne olsun :)

Buralı Olmayanlar Lokali



Maske gerçekten de işini yapan bir ürün.Ama ben çok memnun kalamadım.Çünkü soyarken gözümden yaş getiriyor.Canımı feci yakıyor.Yeğenimde böyle bir şey olmadı.O çok rahat kullanıyor maskeyi.


Buralı Olmayanlar Lokali


Maskeden geri kalanlar da böyle kırpılmış poşet gibi bir şey :) Karma, yağlı ama hassa olmayan bir cildiniz varsa,kılcal damar sorununuz yoksa tavsiye edebileceğim bir maske.Ama siz yine de kullanırken saçınızdan ve kaşlarınızdan uzak tutun maskeyi :)
Görüşmek üzere..

2 yorum: