9 Ekim 2013 Çarşamba

Nail Art Yaptım Olmuş Mu :)

Merhabalar,
Bloglarda olsun,pinterestte olsun tırnak süslemeleri görünce,bu insanlar tırnaklarıyla ne güzel uğraşıyorlar diyorum kendi kendime.Ben ki sadece oje sürsem yetiyor; onu bile yaparken hızlı hızlı yapıyorum çabuk bitsin işim diye.Sabırsız biri de değilim üstelik.Bu ara bir de bir sürü angarya işle uğraşıyorum.Üstüne bir de can sıkıntısı ; hiç uğraşım yokmuş gibi tırnaklarımla oynayım belki can sıkıntım geçer dedim ve ilk  nail art tasarımımı gerçekleştirdim.Hayırlı uğurlu olsun :))) Yine ne çok konuştum :)
Susuyorum ve resimlere geçiyorum hemen :)))


Buralı Olmayanlar Lokali

Buralı Olmayanlar Lokali

Buralı Olmayanlar Lokali

Ojelerimi geçen hafta Watsons'tan almıştım.Grileri,morları ojede çok seviyorum.Flormar Supermatte M126 ve M129.M126 eflatun gri bir renk , M129 da çok güzel bir mor.Resimlerde renkleri tam çıkmadı ne yazık ki.
İlk nail art çalışmam nasıl olmuş ?
Görüşmek üzere..

6 yorum:

  1. çok hoş olmuş bu tarz noktalı tasarımları yaparken tırnağını çapraz olarak 4 e böl ve istediği çeyrekten birini noktala daha sonra kalan çeyrekleri de noktalamak istersen simetrik olarak yapmak daha kolay olur:)) kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübesiz olunca ancak bu kadar oluyor :))) Tavsiyeni dinleyeceğim.Noktalar da birbirinden farklı oldu : ) Beğendiğine sevindim.Benim için tırnak süslemenin devamı gelir mi bilemiyorum ama denediklerimizi paylaşmaya devam :))

      Sil
  2. Çok güzel olmuş bence sen hep yap böyle şeyler ayrıca ojelerin renklerine bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim.Bu gazla yaparım artık değişik tasarımlar :)) Oje sürmeyi çok seviyorum özellikle gri,siyah,mor bayılıyorum ama resimlerde renkleri tam çıkmadı.Renkleri daha güzel

      Sil
  3. Çok güzel olmuş bayıldım özellikle renk uyumuna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim :)) Ojede morlar,griler favori renklerim.Özellikle kışın kullanmayı çok seviyorum..

      Sil