28 Ekim 2013 Pazartesi

Eodev.com – Sosyal Öğrenim Zirveye

Eodev.com – Sosyal Öğrenim Zirveye
Daha önce duyurulduğu gibi Eodev.com servisi bilgi paylaşımının daha etkili bir şekilde kullanılması için radikal değişiklikler içeren yeni güncellemesini hayata geçirdi.
Brainly.com Sosyal Öğrenim Ağları’nın bir üyesi olarak Türkiye içerisinde hizmet sağlayan Eodev.com portalın amacı sadece bilgi değişimi için fırsatlar yaratmak değil aynı zamanda derslere çalışırken birbirlerine yardım etmeyi sağlayacak etkili motivasyonu sağlamak, tartışma ortamını hazırlamak ve rekabeti artırmayı hedeflemektedir. Bu gaye içerisinde sosyal öğrenimin etkili bir şekilde kullanımını sağlamak için yeni güncelleme hayata geçirilmiştir.

Peki yeni güncelleme ile birlikte neler değişti?
Artık daha modern – radikal bir değişikle yeni tasarım daha bir modern hale getirilerek servis fonksiyonlarında değişikliğe gidilmiştir.
Soruları görüntüleme yolu farklı – artık kullanıcılar anasayfa üzerinde soruları liste ya da karesel kutular halinde görebilecektir.
Soru eklemek artık daha kolay – soru ekleme penceresi daha büyük ve daha görünür hale getirilerek kullanım kolaylağı sağlamaktadır.
Takip et – soruları takip etme özelliği ile birlikte soru hakkındaki gelişmeler hakkında devamlı bilgi sahibi olmanıza olanak sağlanmıştır.
Yorum ekleme – bu sayede tartışma ortamı sunularak beyin fırtınaları yapılmasında büyük fayda getirecektir.
Sistem içerisinde soru sormak ve cevaplamak için sisteme kayıt olunması gerekmektedir. Bu ücretsiz üyelikten sonra sistem otomatik olarak 300 puan size vermektedir ve bu puanlarınızın karşılığında sorular sorabilirsiniz. Peki ya puanlarınız biterse? Puan kazanmak için diğer kullanıcıların sormuş olduğu soruları cevaplamak gerekmektedir. Ama hızlı ve en iyi cevap için yarışmak zorundasınızdır. Zira bir soruya en fazla iki yanıt verilebilmektedir. Portal içerisinde bugüne kadar 600 bin soru sorulmuş ve bu sorulara karşı 1 milyon cevap verilmiştir. Servis toplamda 7 milyondan fazla farklı kullanıcıya hizmet sağlamıştır.


Eodev.com portalı teknolojik gelişmeler karşısında da kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için IOS ve Android işletim sistemleri için uygulamaları geliştirerek yer,zaman ve mekan kavramlarının bilgi paylaşımına engel olamayacağını göstermek istemiştir.





Teknlojik gelişmeler karşısında Eodev.com olarak kullanıcılarımızın ihtiyaçları içerisinde geride kalmayı asla düşünemeyiz. Yeni tasarımla birlikte eğitim portalımız daha modern bir görünüm kazanmıştır. Aynı zamanda canlı renkler, bulutlar ve baykuş gibi yeni unsurlar ile birlikte daha samimi daha taze daha cazip bir servis olarak ön plana çıkmaktadır. Yeni gelişmelerin üzerinde çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir” diyor Meriç Balak, Country Manager of Turkey in Brainly.com.


Brainly.com Hakkında
Brainly.com öğrenmenize olanak sağlayan, deneyimlerinizi paylaşmanıza fırsat veren ve yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamı oluşturan bir sosyal öğrenim ağları grubudur. Grup aşağıdaki ülkelerde mevcuttur: Zadane.pl (Polonya), Znanija.com (Rusya, Ukrayna ve diğer Rusça konuşan ülkeler), E-aufgabe.de (Almanya), Misdeberes.es (İspanya, Meksika ve Güney Amerika), NosDevoirs.fr (Fransa), Eodev.com (Türkiye) ve Brainly.com.br (Portekiz ve Brezilya). Hep birlikte 19 ülkeyi kapsayıp,aylık 12 milyondan fazla farklı kullanıcıya hizmet veren ağlardır. Daha fazla bilgi için: http://brainly.com/.




*Basın bültenidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder