31 Ekim 2013 Perşembe

Doa Kozmetik İndirim Yapmış Diyorlar :)





Genelde neden indirim yapar şirketler hiç düşündünüz mü? Sizi çok sevdiklerinden dolayı yapmazlar. Düşen cirolar veya iş yapılmayan tatil dönemleri öncesi şirket gelirlerini yükseltmek için indirim yapılır genelde. Unutmayın çok ekstrem durumlar yoksa zararına satış yapılmaz genelde. Zararına satış varsa ya ürünlerin son kullanım tarihleri gelmiştir, ya da şirket pazardan çekiliyordur. Onun haricinde genelde şirketler önce zam yapıp sonra indirim yaparlar. 

DOA neden indirim yaptı peki, çünkü yeni ürünler üretecek, özellikle söz verdiğimiz göz çevresi bakımı, cilt lekesi ve saç dökülmesi ürünleri için çalışmalar büyük oranda bitti, numuneler üzerinde çalışıyoruz, ana malzemeler ve ambalajları için para lazım. Bizse olan maddi gücümüzü çeşitli yağlara harcadığımızdan stoklarımız yağlarla doldu taştı. Bu yüzden yağlarda indirim yaptık.

%30 indirim var, %20 de üyelik indirimi söz konusu. Bileşkede %50 yapıyor ama net olarak %44 yapıyor. Hani bilin istedik. Bu genelde bankacıların yaptığı bir tekniktir  Neyse, dosya masrafsız kefilsiz, indirim var. Anlayacağınız, Yaptığınız her alışveriş çok daha gelişkin kozmetik ürünler olarak size geri dönecek, ödediğimiz vergilerin yol su elektrik olarak dönmesini saymıyoruz bile.

Bu seferki indirimin bir tarihi yok stok fazlası ürünler bitene kadar diyelim, zaman içerisinde bittikçe indirimden kalkacaklar. Sevgiyle kalın, alışveriş yapın, kargom nerde demeyin muhakkak gelecektir, sabır çağımızın en büyük yokluğu sabretmeyi öğrenmeliyiz, sabrınızı zorluyoruz, bir derviş olmasanız bile empatik hoşgörülü insanlar olabilirsiniz. Mevlana diyerek olayı başka yönlere çeker uzar gideriz..



*Bu bir bant kaydıdır kendi kendini ne zaman imha eder bilinmez lakin :)

4 yorum:

  1. Ne kadar bilgilendirici bir yazı olmuş hemen bakıyorum web sitesine:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zamanki Doa esprisiyle yazmışlar :) Yağlardaki indirimleri çok iyi , kaçırmayalım :))

      Sil
  2. Doa kozmetikten alışveriş yapmak istiyordum ne zamandır :) Çok iyi oldu bilgilendirmen bu konuda teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl indirim için Doa'ya teşekkür etmeli :)) Yine bize masraf çıktı ama indirimli :))

      Sil