1 Ekim 2013 Salı

Blogger Buluşmaları Mimi -1

Merhabalar,
Bugün Sende İncel blogunun güzel sahibi beni mimlemiş.Bu benim ilk mimim.Sevgili Sende İncel'in hazırladığı sorulara hemen cevap vereyim.Mim bekleyip bayatlamasın :)

Blogunuzun adı : Buralı Olmayanlar Lokali

Hangi ilde yaşıyorsunuz ve semtinizi söyler misiniz : Ankara Küçükesat'ta yaşıyorum.Doğma büyüme Küçükesat'lıyım hatta :)

Blogger buluşmalarına katıldınız mı : Henüz böyle bir davet almadım.

Bulunduğunuz ilde bir blogger buluşması gerçekleşse katılmak ister miydiniz : Neden olmasın.Yeni arkadaşlar tanımak güzel olurdu.

Sizce bir blogger etkinliği nasıl olmalı : Samimi bir ortamı olmalı.Bir sürü kişi ilk defa bir araya gelecek.İster istemez çekingenlik olacaktır.


Bu güzel mim için Sende İncel'e çok teşekkür ediyorum.Ben de Begüm Salurvan , Ojebalonjoje ,Kelebek Etkisi ve bu mimi yapmak isteyen herkesi mimliyorum.

Görüşmek üzere..


8 yorum:

  1. Tüh uzaktaymışız. Çevap için çok teşekkürler canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzaktayız birbirimize ama belli mi olur biraraya geliriz birgün gönüller bir olduktan sonra :)

      Sil
  2. canım bende ankarada doğdum büyüdüm:)) kısmetse bu yıl döneceğim artık :) en kısa zamanda cevaplayacağım teşekkürler beni de unutmadığın için :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler hemen cevapladım:))
    http://kelebeketkisi39.blogspot.com/2013/10/blogger-bulusmalari-mimiiiiii.html

    YanıtlaSil
  4. Kuzum blog tasarımına naptın izleme kısmı falan yok :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki gündür internete doğru düzgün giremediğim bir yerdeydim.Tam sana yorum yazıcam net kopuyordu.Yorumunu bile yayınlayamadım okuyunca.Eve gelir gelmez bloğuma baktım ama herşey yerli yerinde görünüyor.Sistemden tamamen çıkıp baktığımda da sorun yok gibi görünüyor ama anlamadım sen de niye izleme kısmı falan yok.Uyarın için teşekkür ederim kuzum :)

      Sil