7 Ekim 2013 Pazartesi

Bitenler - 3

Merhabalar,
Bugün yapmam gereken bir sürü şey vardı ve ben hiç birisini yapmadım.Bu aralar Garfield gibi yatmak istiyorum :) Yapmam gereken şeyleri bir kenara bıraktım manikür yaptım , bitenleri toparladım.Bu ay daha çok şampuan bitmiş.Yarım yarım bir sürü şampuan vardı bittiler kurtuldum :)



1) Fa duş jeli.Almanya ganimetlerimdendi.Güzel kokusunun dışında pek bir artısı yoktu.Banyoda jelden ziyade sabunu sevdiğim için hiç bir jeli pek sevemiyorum.Yeğenim sayesinde bitti :)
2) Biomen saç dökülmesine ve kepeğe karşı şampuan.Abim sayesinde keşfettim bu şampuanı.Kendi şampuanım bittiği bir gün mecburen kullanıp çok sevdiğim bir ürün oldu.Erkek şampuanları saçları daha güzel dolgunlaştırıyor.Saç dökülmesine de faydası oldu diyebilirim.Yenisi açıldı bile :)
3) Rosense gül suyu.Biten milyonuncu şişe sanırım :) Tonik yerine kullanıyorum ve sürekli alıyorum.
4) Doa cilt serumu.Yenisi çoktan alındı.Etiketini söküp arkadaşıma vermiştim :) Yazısı için tık tık
5) Schauma şampuan.Almanya ganimetlerinden bir ürün daha bitti.Kokusunu hiç sevmedim.Sıradan bir şampuandı.Yeğenim çok sevdi ve o bitirdi.
6) Nivea 2 si 1 arada temizleme sütü ve tonik.Sonunda bitirdim bunu da :) Makyajımı temizleyip yıkama jeliyle yıkıyorum.Fena bir ürün değildi ama kokusunu sevemedim.
7) Elseve arginine direnç şampuan.Bu şampuanı çok seviyorum.Toniğiyle birlikte kullanıyorum.İşe yarıyor.Biten kaçıncı şişe bilmiyorum.
8) Doa lactic asid %10. Gül suyuna katıp kullanıyorum.Etkisini henüz anlayamadım.Kullanmaya devam :)
9) Golden Rose oje.Bozuldu.Doğruca çöpe :)
10) Maybelline falsies black drama maskara.Severek kullandım.Başka ürünler denemek istediğim için yeniden almayacağım.
11) Garnier pure active sivilce karşıtı roll on.Yeğenim çok seviyor arada ben de kullanıyorum.Bittikçe alıyorum.

Son günlerde bitenler bu kadar.
Görüşmek üzere..

5 yorum:

  1. Schauma şapmpuandan bir aralar bayıla bayıla kaç kutu bitirdim hiç bolmiyorum :) ayrica erkek şampuanlarının daha iyi dolgunlaştırdığı konusunda hem fikiriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Schauma'yla saçlarımı yıkadıktan sonra kokusu çok rahatsız etti beni neden öyle oldu anlamadım.Erkek şampuanları gerçekten iyi oluyor , seviyoruz kendilerini :))

      Sil
  2. arkadaşımın tavsiyesi üzerine Biomen kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  3. Bu arada Eşimin de saçları normal olduğu için denemek istedi ve aldık. bayan olmasına rağmen dökülmelerini ciddi anlamda önledi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hala severek kullanmaya devam ediyorum.Üstelik fiyatı da çok uygun.Eşinize selamlar :))

      Sil