11 Eylül 2013 Çarşamba

Doa Cilt Serumu

Merhabalar,
Yeni bir ürün anlatacağım size.Doa Kozmetikten yağ almak için sayfalarına girdiğimde bu cilt serumunu gördüm.Serumu alan ilk bin kişiye de Doa Kozmetik , yüz yıkama jeli hediye etti.Jeli de ayrıca yazacağım daha sonra.


Buralı Olmayanlar Lokali


Yağlardan vazgeçtim ve bu serumu aldım.İyi ki de almışım.Tatil boyunca güneş kremi dışında sadece bu serumu kullandım.Ne göz kremi ne başka bir şey ; bu serum bana yetti de arttı.Cilt tarafından emilmesi ve nemlendirmesi çok başarılıydı tatilde.Ancak Ankara'nın kuru havasında serumdan sonra mutlaka göz kremi ve bakım kremi uyguluyorum çünkü nemlendirmesi yetersiz kalıyor.Yine de tüm yüze - göz çevresi dahil - uygulanan bir ürün olduğu için çok pratik bir serum.İyice çalkalayıp avucuma 2 ya da 3 kez sıkıp yüzüm ve boynuma uyguluyorum..
20 ml'lik küçücük bir şişede geliyor ürün.Keşke daha büyük boyunu da yapsalar.Fiyatı 25 tl.Bittikçe alınacaklar listesine ekledim bu serumu.
Doa Kozmetik kendi sayfasında böyle bahsetmiş serumdan.Bu açıklamaları okuyup almamak olmazdı :))
Ayrıca ürün içeriğini incelemek isterseniz de, Doa Kozmetik  burada ayrıntılı anlatmış.
Görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. Bu ürünü çok merak ettim. :) İ;nternet üzerinden hemen sipariş verebililirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle yaz sıcağında çok memnun kaldım.Şu anda da yine Doa'dan aldığım macademia yağıyla birlikte kullanıyorum.Hemen almalısın bence ve umarım ben kadar memnum kalırsın :))

      Sil