16 Ağustos 2013 Cuma

Sonunda Tatile Gidiyorum :)

Merhabalar ,
En nihayetinde benim içinde tatil zamanı geldi.Darısı gidemeyenlerin başına olsun diyorum ve hemen tatile benimle gelen şanslı makyaj malzemelerimi sizlere sunuyorum :)) Emektar seyahat makyaj çantam ve ürünlerim.





Aslında böyle bir yazı aklımda yoktu ama hazırlık sırasında ürünleri yatağımın üstüne koyduğumda karar verdim yazmaya.Güzel bir poz verin bana deyip resimlerini çektim :))
Resimde görüldüğü gibi pek de fazla bir şey almadım yanıma.Çünkü tatilde çok fazla makyaj yapan biri değilim.Tatilin son günü de bir düğüne katılmam gerektiği için aldım bazı malzemeleri yanıma.Sırayla anlatayım:
Oriflame Oxigen Boost Fondöten.Bu yazımda bahsetmiştim bu fondötenden.Oldukça hafif,fazla kapatıcılığı olmayan ve yüzümde ağırlık yapmadığı için bunu almayı tercih ettim.
Sephora Makyaj Bazı.Ondan da burda bahsetmiştim.Düğün için aldım yanıma.Sıcakta makyajım birazcık da olsa yüzümde kalır belki bu bazla :)
Esssence göz makyajı bazını da yine düğün için aldım yanıma.
Yves Rocher Luminelle toz pudrayı çok terlediğim için parlamayı engellesin diye hemen hemen her makyajımda kullanıyorum.
Oriflame Hyper Strectch maskara denemek için aldığım ama fiyatına göre de oldukça memnun kaldığım bir rimel oldu.Bu yüzden tatile gitmeyi haketti :)
Nivea Stay On Cover Stick yine düğün için çantaya attım.
Golden Rose terracota ikili far no 310 ve Ultra Extrem terracotta far no 50.Her ikisi de favori farım.
Nivea lip balmlarım.Vişneli ve spf 15 li balmı.
Avon göz kalemleri.Deep turquoise ve navy-black.
Avon Super Shock jel eyeliner ve fırçası.Bir çok blogda olumsuz yazı okumama rağmen beğendiğim bir eyeliner ve benim ilk jel eyelinerim.
Rujlarım.Lancome high gloss pump (lilac plump) , Lancome pure pops -tester -(berry twist) ve Max Factor  vibrant curve effect -tester -  (majeste)
Ve bir kaç oje.Pastel 32,Woo 535,Rapsodi 335,Flormar 374 ve 077 , Chissa 107.
Yazın allık kullanmayı sevmediğim için liste dışı kaldılar :)
Böyle tek tek yazınca ne çok şey almışım yanıma dedim :)
Tabi bir de işin alışveriş kısmı var.Güneş kremi,şampuan vs gibi.Onlar için de Watsons ve Gratise gidildi.


Gratis'ten Giovanni ürünlerinin seyahat setini aldım.Hem yeşil çay ve salatalık özlü olanından , hem de greyfurt özlü olanından.Ürünleri her Gratis'e gidişimde görüyordum ama denemek için almayı hep erteliyordum.Güzel bir fırsat oldu denemek için.
Watsons'tanda güneş ürünlerini ve asetonu aldım.Bir alana bir bedava kampanyası varmış.Bu da tam denk geldi :) Pamukta o çok övülen Bim'in Apaks pamuğu.
Dönüşte ürünlerle ilgili olumlu olumsuz fikirlerimi paylaşırım sizlerle.
Siz bu yazıyı okurken ben yollarda olacağım diye mektup tadında bitireyim yazımı :))
Tatil boyunca pek blogumla ilgilenebileceğimi sanmıyorum.
Tatil dönüşü görüşmek üzere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder