5 Ağustos 2013 Pazartesi

Doa Kozmetik ve Gratis Alışverişi

Merhabalar,
Bugün benim için oldukça bereketli bir gün oldu.Gerçi eve gelince haberleri izlediğimde ülkem için pek iç açıcı şeyler yaşanmadığını görmek oldukça üzdü beni.
Öncelikle ilk defa bir blog çekilişi kazandım.Telefonu kapattığımda kapı çaldı ,Doa Kozmetik'ten kargom gelmiş :) Hediyemi Tunalı Hilmi Caddesinde bir eczaneden almaya gittiğimde de Gratis'e uğradım.
Doa Kozmetik'ten aslında biten yağlarımdan sipariş verecektim ama sayfalarına girdiğimde yeni ürünleri olan cilt serumunu görünce yağlardan şimdilik vazgeçtim.Serum ve lavanta suyu aldım.Serumun yanında da yüz yıkama jeli hediye geldi.





Grastis'e her Tunalı'ya gittiğimde hiç bir şey almasamda uğramayı seviyorum.İndirim zamanları da başka bir güzel oluyor :) Gerçi herşey talan ediliyor ama olsun :))



Gratis'ten Pierre F peel off maske ve crystal essence roll on aldım.Sağlıklı roll on arayışındaydım bakalım bu ürün nasıl çıkacak. Maske 14,95 tl , roll on 11 tl gibi birşeydi galiba.Rapsodi (no 335) ojeyi de cadde üzerinde bir parfümeriden aldım.
Eve geçerken de bayram şekerini ve kolonyasını almak için markete uğradım.Markette de yeğenim için garnier sivilce sivilce karşıtı roll on aldım.



Yeğenim bu üründen çok memnun.Arada sırada çıkan sivilcelerimde ben de kullandım işe yaradığını söyleyebilirim.Uzun zamandır bulamıyorduk.Markette karşılaşınca hemen iki tane kaptım :)

En kısa zamanda hem kazandığım serumu hem de aldıklarımı ayrıntılı olarak yazacağım.
Görüşmek üzere..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder