5 Nisan 2013 Cuma

Mini Lush Alışverişi

Merhabalar
Bugün Ankara'da hava tam bahar havasıydı.Bu güzel havayı değerlendirelim diyerek arkadaşımla buluşup attık kendimizi Tunalı yollarına :)  Kuğulu Parkta oturup kuğuları seyrettik.Sadece biz değil herkes kendini dışarı atmış bu havada.Ortalık duyan gelmiş modundaydı :)


Buralı Olmayanlar Lokali



Karum'a gidelim derken baktık ki Nişantaşı Pazarı servisi geliyor bindik gittik pazara aklımızda bile yokken :) Pazarda dolaştık . Ordan 365'e geçtik.

365'de gidilen ilk yer her zaman Watsons oluyor.Hiç birşey  almasam da gezmek çok keyifli.Pure Beauty BB krem almayı düşünüyorduk ama ne yazık ki kalmamış elimiz boş çıktık Watsons'tan.Kampanyada 2. BB krem % 50 indirimliymiş.
Aman o kadar yol gittik Lush'a uğramadan olmaz dedim.Zaten uzun zamandır Lush'ın taze maskelerini de denemek istiyordum hazır gelmişken alırım demiştim ama bugün hava güzel ama ben bedeviyim :) Ne yazık ki taze maskelerde yokmuş.15 gün sonra gelecekmiş.Satış danışmanı Hale Hanım ilgilendi bizimle.Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi.Maskeler gelene kadar cildimi yatıştırmam için Fresh Farmacy yüz temizleciyi önerdi.Zaten içeriğindeki papatyanın yatıştırıcı etkisi var; umarım memnun kalacağım bir ürün olur.Ayrıca sadece %15 sabun içeriyormuş.Denediğimde etkilerini ayrıntılı yazarım.100 gr  20 TL'ydi.Birkaç tane de tester verdi denemem için.

Buralı Olmayanlar Lokali


Meşhur herbalism ve yeni çıkan saç ürünlerinden happy jo saç kremi,blousey şampuan,fair trade honey şampuan testerlarıyla eve döndüm.Ahh bir de fiyatlar bazı ürünlerde biraz daha indirimli olsaydı ne güzel olurdu :)

Görüşmek üzere..

6 yorum:

  1. Lush'un ürünleri gerçekten çok güzel kesinlikle memnun kalacaksın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.Daha önce bir kaç ürününü kullanmıştım lush'ın umarım bunlardan da memnun kalırım :)

      Sil
  2. Lush'ı bana tanıttığın için teşekkür ederim Admin :))))

    YanıtlaSil
  3. Bende lush duymuştum ama burda lush mağzası olmadığı için bi türlü deneyemdim merak ediyorum ama bakalım nasip ne zamana artık :) Güle güle kullan canım umarım istediğin gibi çıkar ürünler :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım.Lush'ın gerçekten çok güzel ürünleri var , mağazasına girince insan herşeyi almak istiyor.Bildiğim kadarıyla lush online satış yapıyor.Sitesini incelemeni tavsiye ederiim.Bu arada geç cevap verdiğim için kusuruma bakma :)

    YanıtlaSil