22 Nisan 2013 Pazartesi

Lush Fresh Farmacy Yüz Temizleyicisi

Merhabalar,

Bu ayın başında Lush alışverişinde (yazısı burda) fresh farmacy yüz temizleme sabunu almıştım.Aldığım günden beri kullanıyorum.Hafif bir kokusu var , içeriğinde  %15 sabun olduğu için köpük köpük bir temizlik beklemeyin.Ama kullandıktan sonra güzel bir temizlik hissi bırakıyor ciltte.Ama cildim karma olmasına rağmen kurutuyor.Gıcır gıcır gergin oluyor cildim.
Makyajımı yıkamadan önce temizleme sütüyle temizleyip yüzümü yıkarım.İlk kullandığımda makyajımı temizlemeden denedim gayet güzel temizledi.Sadece gözlerimde biraz rimel artığı bıraktı.
Genel olarak cildimi kurutmasına rağmen bıraktığı temizlik hissinden dolayı sevdiğim bir ürün oldu.Cildiniz kuruysa pek tavsiye etmem ama.



Buralı Olmayanlar Lokali


Lush online sitesinde ürünü böyle tanıtmış :



Lush ilk piyasaya sunulduğu zaman müşteriler arasında yarışma yapılmış ve fresh farmacy önerilen isimlerden birisiymiş. Sabun dememize rağmen sabun içeriği çok az olan, kuru, problemli ciltlere önerdiğimiz günlük kullanabileceğiniz ürünümüz. Kalamin pudrası cildi sakinleştirir, papatya özü sağlıklı cilt hücreleri oluşmasına yardım eder, yatıştırır, kuru ciltlerdeki kızarıklıkları azaltır, mürver çiçeği ise kızarıklık giderir, tahrişi önler, toksinleri yok eder. Gül özü ise diğer çiçek özleri gibi iyileştirici ve sakinleştirici özelliktedir.


Dediklerini nispeten yapıyor.100 gr fiyatı 20 TL.

Görüşmek üzere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder