16 Nisan 2013 Salı

Keçeden El Yapımı Oyuncaklar

Merhabalar,
Bu yazıyı birkaç gün önce hazırlamıştım ama resimler arkadaşımdan yeni geldiği için resimleri ekleyip paylaşıyorum.Resimlerde fizandan gelmedi sadece arkadaşımın ve benim unutkanlığımızdan bugüne kaldı :))
Geçen hafta doktora gitmek dışındaki bir diğer faliyetim de keçelerle oynamak oldu.Bu ara keçeye takılmış durumdayım.Oyuncak yapmak aklımda pek yoktu açıkçası. 3,5 ve 2 yaşındaki güzellikler ; kendileri arkadaşımın yeğenleri olur ama ben de onların diğer halası sayıldığımdan bana da nazları geçiyor cimcimelerin ; benden kedi ve kaplumbağa istedi.Cimcimeler ister de ben onlara nasıl almam bu oyuncakları :)
 Baktığım oyuncakçılarda kedi deyince hello kitty kaplumbağa deyince de içine küpler üçgenler atılan plastik bir oyuncak verdiler bana.Ben almayı düşündüm ya ; ne peluş kedi ne de kaplumbağa bulamadım.Kesin üretimden kalkmıştır :))) Hal böyle olunca acaba keçeden yapamayız mı diye arkadaşımla düşündük.Netten bir kaç örnek bulduk.Beceremezsek de hiç olmazsa denedik deriz diyerek oturduk keçenin başına.Çıkan sonuç bizi memnun etti.Telefonda konuşurken kızlar size oyuncak yapıyoruz dediğimizdeki mutluluklarıysa herşey değdi.Bakalım görünce ne yapacak cimcimeler.



Buralı Olmayanlar Lokali



Buralı Olmayanlar Lokali


Buralı Olmayanlar Lokali



Buralı Olmayanlar Lokali

Acemi işi oyuncaklar ancak bu kadar oldu.Ama sipariş bile aldık ne mutlu bize :))

Görüşmek üzere..




6 yorum:

  1. Kaplumbağa aşkına!!! Ama bence keçe yerine pamuklu kumaştan yap. Keçe diye satılanlar gerçek keçe değil de petrol ürünü gibi duruyor :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten gerçek keçe değil petrol türevi mi bilemiyorum ama gerçek keçe bu kadar ucuz olmaz.Gerçi içlerine doldurduğum elyaf da petrol türevi.Bir daha yaparsam dediğin gibi kalın pamuklu kumaş yada polardan yapmayı düşünüyorum.Gerçi polar da petrol türevi.Doğal bir şey bulmak o kadar zor ki artık.

      Sil
  2. canııııııııııım arkadaşım ellerinize sağlık bayıldım ne güzel şeyler yapmışsınız...Veeeeeeeeeee çok sevindim sipariş almanıza yolunuz açık olsun...
    Ayla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım Aylaaaam çok teşekkür ederim :))
      Senin diğer siparişlerini de en kısa zamanda ulaştıracağım sana.Kusura bakma biraz geciktirdim :)

      Sil
  3. Emeğinize sağlık, çok hoş olmuşlar.
    Keyifle oynasınlar inşallah.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Cimcimeler de görünce mutlu oldular , şaşırdılar.Ben de mutlu oldum onlar sevinince :)

    YanıtlaSil