23 Mart 2013 Cumartesi

Ben de Geldim :)

    Sonunda ben de geldim. Çok uzun zamandır bir blog açmayı düşünüyordum.Ama ne yazsam , nelerden bahsetsem ; hatta bu kadar çok blog varken beni okuyan olur mu diye düşünüp bir türlü cesaret edemiyordum.Sonunda bir cesaret blog açtım ama bu sefer de uzunca bir süre paylaşımda bulunamadım aynı sebeplerden.
    Bu aslında bir merhaba yazısı.İnsan bazen ben bu dünyadan değilim diye düşünür ya işte buralı olmayanlar lokali bu amaçla var.Bu lokalde alışverişlerimden,kullandığım kozmetiklerden, okuduğum kitaplardan, izlediğim filmlerden bahsetmeye çalışacağım.Bakalım nasıl olacak  bu blog macerası.

6 yorum:

  1. Hoşgeldinn :) blogun hayırlı olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Ne mutlu bana 2.takipçim oldu :)

      Sil
  2. Hoşgeldin bende aynı kaygılarla açtım blogumu şu anlık ne mutlu bana ki 11 takipçim binlerce takipçisi olan bu yorumumu okuduğunda çok gülebilir ama bu kadar blog arasında benide beğenen var diye mutlu oluyo :) İlk blogumu açtığımda benim pek takipçim yoktu bi arkadaşım sabırlı ol biraz zaman ver senin de takipçilerin olur demişti doğruymuş zamanla oluyo ayyy çok uzun yorum yaptım kusurabakma tekrardan hoş geldin aramıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de hoşgeldin canım.Yorumunu okuduğumda gerçekten çok mutlu oldum.Bu kadar çok blog arasında biz birbirimizi takip ederek mutlu oluruz :))Kendim gibi yeni başlamış az takipçisi olan bloglara denk geldiğimde hemen takip etmeye başlıyorum birbirimize destek olalım diye.

      Sil
  3. Hayırlı ve uğurlu olsun.
    Blog dostluklarınızın çoğalması dileğimle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sayenizde az ama öz blog dostlarım yavaş yavaş çoğalıyor.

      Sil